Fredags(bilcross)filmen: Bilcrosskavalkade 2020

Ofte har vi reist flere tiår tilbake i tid, med filmer helt tilbake fra bilcrossens barndom. Men denne fredagen skal vi ikke lenger tilbake enn til fjoråret.

Abonner på Bilcrossarkivet på YouTube!

Ormis Medias Bilcrosskavalkade 2020 ser du fredag 26. februar klokka 19.00.

Korona-sesongen blir oppsummert, med tomme tribuner, men akkurat like hard kamp på banen!

Kavalkade-comeback

Filmen er filmet og redigert av Stian Ormestad, Ormis Media, akkurat som de ti gamle Bilcrosskavalkade-årgangene fra 2000 til og med 2009.

Det er også mange klipp fra Galskap motorsport, og NMK Bardu stiller hele sin livesesending fra det aller første bilcrossløpet etter korona-stoppen til disposisjon.

Vi har også mottatt en haug med filmklipp fra Bilcross.no-lesere, alt ifra inboardsklipp til film fra dugnad, og vi setter stor pris på filmer på snap og insta, face og epost.

Støtte jobben som gjøres?

Filmen er laget på dugnad, men med støtte fra flere sponsorer. Vil du også støtte jobben som gjøres?

BILCROSS.NO-vippsen er 54 02 81. Men vi tar også med vippsen til en viktig bidragsyter til filmen, med mange filmklipp fra bilcrossløp også i 2020-sesongen:

Galskap-vippsen er 28882, det er fint om også de får en liten slant av bilcrossfolket for all den innsatsen de legger ned med filmkamera rundt om på løp!

Stadig flere filmer i arkivet

Filmen snurres som vanlig fra klokka 19.00 fredag førstkommende.

Bilcross.nos Facebook-side kan du se trailer for filmen.

Og her kan du se mange flere bilcrossfilmer fra arkivet – vi har lagt ut filmer helt tilbake fra bilcrossens barndom her til lands.

2020 ble en veldig annerledes bilcross-sesong – men med minst like stor bilcross-interesse!

KAVALKADE-COMEBACK: Bilcrosskavalkadene fra Ormis Media ble laget i ti årganger, fra 2000 til og med 2009. Nå er en 2020-kavalkade klar. Arkivfoto: Linda Flåteteigen.

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!