Sesongstart med Vinterløp på Krabyskogen

SESONGSTART 2021: NMK Krabyskogen planlegger et vinterløp innenfor gjeldende korona-restriksjoner på Krabyskogen motorsenter lørdag 27. februar 2021. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Så sant smittesituasjonen tillater det, blir det sesongstart siste helga i februar: NMK Krabyskogen planegger vinterløp, og påmeldingen er åpnet (ekstern lenke)!

2020 ble en veldig annerledes bilcross-sesong – men med minst like stor bilcross-interesse!

Løpet vil finne sted lørdag 27. februar 2021, som det aller første bilcrossløpet denne sesongen. Det inviteres også til crosskart. NMK Krabyskogen er arrangør, og Krabyskogen motorsenter er arenaen.

Denne driftige arrangøren fikk til flere bilcrossløp, også i korona-sesongen 2020: Hele to åpne løp, pluss klubbløp. 

Ser ut til å la seg gjennomføre løp

Som med alt i korona-tid, er det med et lite forbehold om at det lar seg kjøre med tanke på korona-restriksjonene til enhver tid. Men slik det ser ut i skrivende stund, lar det seg gjøre å kjøre bilcrossløp!

– Vi må selvsagt ta forbehold om at korona-situasjonen kan begrense eller stoppe arrangementet. Vi følger retningslinjene til offentlige myndigheter, Østre Toten kommune og NBF, informerer arrangøren:

– Alt er ikke på plass ennå, og siden situasjonen også kan snu seg raskt, ber vi alle følge godt med og ha forståelse for eventuelle endringer.

Skodd med piggdekk

Med kulda som ligger over landet om dagen, regner arrangøren med å kunne legge til rette for ispigg for crosskarter og gatepigg for bilcross. Det krever en god issåle for å ikke ødelegge banedekket.

– Vi trenger mange funksjonær, spesielt flaggvakter og folk i porten. Har du lyst til og hjelpe til, så send en SMS til Stig på telefon 940 93 174.

Det blir også eneste mulighet til å være på arenaen denne dagen, det blir ikke åpnet for publikum.

Her finner du påmelding, tilleggsregler og oppdatert startlister (ekstern lenke).

Du finner mer info på arrangørens nettside (ekstern lenke).

NMK Krabyskogen har også følgende løp på planen for resten av 2021-sesongen: 15/5-2021: Kombi-løp – 11/9-2021: KrabyCrossen.

SESONGSTART I KULDA: Her fra fjorårets første målgang, på Moa i regi av NMK Aurskog Høland. Foto: Stian Ormestad.

Bilcross.no vintercup – hvem blir best på snø og is?

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!