Nytt løp, samme bane, men med spinn på forhjulene!

Vi klinker til og neste løp er allerede mulig å kjøre, med siste frist som vanlig på førstkommende søndag. Og nå er det bare å finne frem regnhjulene!

Bakgrunn: Hvem blir raskeste bilcrosser online?

Vi holder oss til samme bane i Tyskland og Baumholder-rally, og traseen Verbundsring, men denne gangen med forhjulstrekk. Fortsatt H2-biler, som likner mest på de bilene vi sliter med til vanlig i ekte bilcross.

TO SEIERE AV TRE MULIGE SÅLANT: Christian Hobæk (NMK Larvik) er blant de beste, både i reell bilcross og virtuell bilcross. Foto: Privat.

Dette blir det fjerde løpet i Bilcross.no bakkeløpcup 2020, og det vil være mulig å delta frem til midnatt søndag 10. mai.

Øs pøs regnvær – så opphold i finalen

Denne gangen regner det som bare det i omgang og prefinale, men utpå kvelden har det sluttet å regne og det tørker opp til finalen.

Du kan trene så mye du vil i forkant ved å søke opp traseen i time attack. Men når du går inn på klubben og setter i gang løpet der, har du ingen restarter eller reperasjonsmuligheter.

Da er det alvor!

Over samme lest som bilcross-bakkeløp

Den digitale Bilcross.no-cupen kjøres over samme lest som de gode, gamle bilcross-bakkeløpene som hadde sin storhetstid på 1990-tallet, og som nå dukker opp igjen i en virtuell variant under korona-krisen:

Det kjøres en omgang, prefinale og finale – totalt tre gjennomkjøringer av samme trase.

Alle tidene blir slått sammen og totaltiden blir tellende.

Viral variant av Bilcross.no-cup

Årets Bilcross.no-cup skulle vært godt i gang, men slik blir det ikke på grunn av korona-situasjonen. Det ene løpet etter det andre blir avlyst, så også alle NMKs Landsfinaler som utsettes til 2021.

Men til trøst lanserte Bilcross.no en viral versjon av cupen, som kjøres på Dirt 2.0 på alle plattformer: Bilcross.no bakkeløpcup 2020.

Her finner du startliste for cupen, her finner du forklaring på hvordan du deltar, og her kan du lese mer om 1. runde i cupen, og her kan du lese mer om 2. runde i cupen. Straks oppdaterer vi Bilcross.no etter 3. runde i cupen.

Sjekk alt om Bilcross.no bakkeløpcup 2020.

Bakgrunn: Hvem blir raskeste bilcrosser online?

Bilcross.no har alltid vært og vil alltid være gratis. Men mange spør om å likevel få bidra, så derfor har vi somla oss til å opprette Vipps: 54 02 81. Alle monner drar, bidra bare hvis du har lyst!

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

, ,