Alt om Bilcross.no bakkeløpcup 2020:

Bilcross.no bakkeløpcup 2020 er et online mesterskap over samme lest som de gode, gamle bilcross-bakkeløpene, åpent for alle – alle mot alle!

Sjekk også: Hvem blir raskeste bilcrosser online?

Sjekk startliste for Bilcross.no bakkeløpcup 2020.

Resultatliste 1. runde i Bilcross.no bakkeløpcup 2020.

Oppdatert: Siste innspurt i vår virtuelle Bilcross.no-cup

Det er aller første gang vi prøver oss på noe slikt. Så vi krysser alt vi har for at alt går greit for seg, og skulle det være noe vi ikke har tenkt på, så si gjerne ifra.

Men vi kjører på og satser på at dette blir en artig konkurranse der vi kan bryne oss på hverandre online, i en tid der vi ikke kan møtes støtfanger mot støtfanger.

Dette er noen kjøreregler (kan bli oppdatert underveis):

 • Deltar du? Send ditt nick og ditt ekte navn til bilcross.no@gmail.com så blir du med på startlisten og dermed også med i poengsammendraget. Send gjerne adresse også, så har vi det i tilfelle du stikker av med seier og premier!
  Siste frist for 1. runde er søndag 19. april klokka 11.00.
 • Bare de som har sendt epost med opplysningene over, kjører under norsk flagg, og har norsk adresse, er med i poengsammendraget og kan vinne premier. Det samme gjelder også omtale på Bilcross.no – vi må vite hvem dere er!
 • Poeng deles ut etter følgende skala etter hver cup-runde:
 1. plass 30 poeng
 2. plass 25 poeng
 3. plass 22 poeng
 4. plass 20 poeng
 5. plass 18 poeng
 6. plass 16 poeng
 7. plass 14 poeng
 8. plass 12 poeng
 9. plass 10 poeng
 10. plass 8 poeng
 11. plass 6 poeng
 12. plass 4 poeng
 13. plass 3 poeng
 14. plass 2 poeng
 15. plass 1 poeng
 • Vi har i første omgang satt opp to cup-runder, en med H2 bakhjulstrekk-biler og en til kommer med H2 fremhjulstrekk-biler – biler som likner mest mulig på bilcrossbiler. Det kan bli flere cup-runder, med da med noenlunde samme biler hele veien. Som sagt – dette er bare online moro mens vi ikke kan rase fra oss på ekte vis! Så vi krysser fingrene for at det ikke blir en altfor lang cup….
 • Løpene kjøres over samme lest som de gode, gamle bilcross-bakkeløpene som hadde sin storhetstid på 1990-tallet, og som dukker opp igjen i en viral variant nå tre tiår senere: Det kjøres en omgang, prefinale og finale – totalt tre gjennomkjøringer av samme trase. Alle tidene blir slått sammen og totaltiden blir tellende. Du kan trene så mye du vil i forkant, men når du går inn på klubben og setter i gang løpet der har du ingen restarter eller reperasjonsmuligheter. For å henge med på selve bakkeløpet, må du logge deg inn med ditt brukernavn og passord på www.dirtrally2.com, søke opp BILCROSSNO, bli med i BILCROSSNO-klubben, og så vil løpene dukke opp i freeplay-visningen i spillet under racenet clubs.
 • TK SPORT sponser førstepremien som er splitter nye kjøresko, TurnOne basic. OPPDATERT: TK SPORT sponser også andre- og tredjepremie (Turn One Basic kjørehansker og Turn One balaklava hvit eller sort), så hele pallen sammenlagt får premie. Bilcross.no slenger med noen klistremerker, også. Heder og ære vil også bli utdelt i store monn.

Etter hver spinn opp bakken, kan du se løpet ditt  i reprise. Vi får gjerne oversendt en video av en tøff replay, enten det går fort – eller det går kast i kast. Send da gjerne på messenger til Stian Ormestad på Facebook, så kanskje det kan lages noe artig ut av videoklippene?

Les også: Bilsportforbundet åpner opp for begrenset trening.

Bakgrunn: All bilsportaktivitet avlyses med umiddelbar virkning.

Sesongåpning 2020: Fighter, smeller og rundvelt:

Bilcross.no har alltid vært og vil alltid være gratis. Men mange spør om å likevel få bidra, så derfor har vi somla oss til å opprette Vipps: 54 02 81. Alle monner drar, bidra bare hvis du har lyst!

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

, ,