Sjekk tattisen: – Bilcross er jo min store lidenskap!

BILCROSS-TATTIS: Robin Celine Stensrud (NMK Aurskog Høland) viser frem sitt bilcross-kunstverk på skulderbladet: Sin første bilcrossbil, på hjemmebanen Moa. Foto: Privat.

Denne bilcrossbilen forsvinner aldri på bud. For den er tatovert for evig og alltid på skulderbladet til en bilcrossfrelst 20-åring med bensin i blodet.

Bakgrunn: All bilsportaktivitet avlyses med umiddelbar virkning.

NMK-presidenten: Gjør klar bilene og tenk positivt – og følg rådene fra myndighetene.

I disse korona-tider venter vi vel alle mer enn noen gang på at bilcross-sesongen skal komme skikkelig i gang.

BILCROSSJENTE: Robin Celine Stensrud (NMK Aurskog Høland) er en av mange knalltøffe bilcrossjenter. Her i sving med malekosten på bilcrossbilen sin. Foto: Privat.

Så stort er savnet for Robin Celine Stenstrud (NMK Aurskog Høland), at hun har tatovert bilcrossbilen sin på skulderbladet.

En tatovering med bilcross-betydning

Sesongstarten gikk i februar på Moa, og skulle egentlig fortsette med mange løp i april. Det ser ut til å spøke for fortsettelsen av bilcross-sesongen, på grunn av korona-krisa.

Ventetiden kan bli lang til det grønne lyset tennes igjen. Og ventetiden slår 20-åringen fra Hemnes i hjel med en ny tatovering.

Robin har nemlig tatoveringer fra før til minne om bestefar som har gått bort, vennskapstattis med venninne, søskenkjærlighet til søstrene, med mer. Nå grublet Robin på en ny.

Og nå som bilcross-savnet tok overhånd ble tanken realisert.

En fleip ble til en veldig god ide

– Jeg er veldig bestemt på at tatoveringer jeg tar skal ha en betydning, og har lenge tenkt på å tatovere noe motorsport-relatert.

– Jeg fortalte mutter og fatter at jeg ville tatovere meg igjen, gjerne noe som representerer bilcross. Pappa kom med en fleip om at jeg kunne tatovere bilen min, men jeg syntes egentlig det var en veldig god ide!, sier Robin og ler.

– Jeg spurte tatovøren om han ville tegne noe til meg, og jeg ble veldig begeistra over det jeg fikk se, forteller Robin til Bilcross.no.

– Bilcrossen har betydd veldig mye for meg, helt siden jeg starta i 2015 i junior trening. Det har blitt min lidenskap, og jeg er veldig fornøyd med resultatet av tatoveringen.

– Nå har jeg alltid bilen med meg uansett hvor jeg er!, sier Robin mer et stort smil.

Tatoverte debutant-løpet

Tatoveringen viser Robin bak rattet i en Mitsubishi Colt i fint driv. Det er det stedet på jord der bilcross-jenta trives aller best.

– Jeg tenkte at ingen ting passet bedre enn å tatovere den første bilen jeg og pappa bygde sammen.

– Pappa er et stort forbilde for meg både når det kommer til kjøring, men også generelt i livet.

Robin forteller at hun bare kunne drømt om å kjøre bilcross om det ikke var for teamet rundt og spesielt pappa som skrur så mye. Gnisten ble tent fra aller første start, noe kunstverket på ryggen viser:

– Bildet er fra det første løpet jeg brukte bilen, på Moa som også er hjemmebanen.

GLEDER SEG TIL 2020-SESONGEN: Håpet er at det blir kjøring i år. I så fall er Robin superklar for ratting og bilcrossbulking! Foto: Privat.

Tar tid – både tatoveringer og bilcross

– De fleste av mine beste venner har jeg fått gjennom motorsporten, og de synes at den er veldig kul.

Men det er mange som ikke helt skjønner hvorfor en jente på 20 år har tatovert en bilcrossbil, men da forteller den tøffe bilcross-jenta om bakgrunnen for tatoveringen, – og da synes alle, også de som lurer litt, at det er skikkelig moro!

– Det er lagt ned mye detaljer i tatoveringa og også en del timer med planlegging, og selvfølgelig også selve tatoveringsjobben, men det samme er det med bilcross:

– Vi jobber hardt og det tar tid, men resultatet blir som regel veldig bra til slutt!

Håper sesongen kommer tilbake til normalen igjen

I år skal Robin forhåpentligvis kaste seg ut i sin sjette bilcross-sesong, og det andre året i dameklassen.

Hun krysser fingrene for at det blir masse løp senere i år, selv om det ser mørkt ut nå tidlig på vårparten som korona-krisa har slått inn over oss for fullt:

– Om sesongen kommer tilbake til normalen igjen, håper jeg det blir Sommerfestival i Brekka! Det er et absolutt høydepunkt for min del, forteller Robin til Bilcross.no.

– Jeg har alltid et mål om å bli bedre, så det blir spennende å se hva sesongen bringer og hvilke plasseringer jeg klarer å kjøre meg til.

En bil som aldri mistes på bud

Og kanskje bringer også den flotte bilcross-tattisen lykke for både kjøring og bud?

Robin beholder hvert fall denne bilen på bud!

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

Sesongåpning 2020: Fighter, smeller og rundvelt:

Bilcross.no har alltid vært og vil alltid være gratis. Men mange spør om å likevel få bidra, så derfor har vi somla oss til å opprette Vipps: 54 02 81. Alle monner drar, bidra bare hvis du har lyst!

,