Avlyser Høstløpet – har heller full fokus på neste Juniorlandsfinale-sesong

NESTE ÅRS LANDSFINALE-ARENA FOR DE YNGSTE: NMKs Landsfinale for junior 2020 kommer til Brekka motorbane, NMK Aremark. Foto: Stian Ormestad.

Det blir ikke noe Høstløp på Brekka i år. Det blir heller full fokus på neste års store happening på Brekka: Juniorlandsfinalen 2020.

– Nå kan ikke tiden gå fort nok til Juniorlandsfinale på hjemmebane!

Det har vært en super sesong i Brekka, med kvalifisering til NMKs Landsfinale i Vårløpet og en lang og varm Sommerfestival i juli.

NYTT ALTERNATIVSPOR: Brekka motorbane skal få et nytt alternativspor før neste sesong. Foto: Stian Ormestad.

Nå skulle det tradisjonen tro blitt kjørt Høstløp i september, men slik blir det ikke:

Full fokus på neste sesong

– Ja, Høstløpet er avlyst, bekrefter Eli-Birgitte Stubmo Engan, NMK Aremark-leder.

Den driftige klubben har hatt mer enn nok med det store Sommerfestival-arrangementet, pluss at jobbingen med neste års Juniorlandsfinale på Brekka er i full gang.

– Dette blir full fokus fremover, med en god Juniorlandsfinale-komite som er i full gang allerede. Det skal bli et knæll løp!

Selv om Høstløpet er avlyst, lover Eli-Birgitte at et klubbløp for NMK Aremarks egne medlemmer blir det før det er kroken på døra på Brekka for 2019-sesongen.

– Nå kan ikke tiden gå fort nok til Juniorlandsfinale på hjemmebane!

HJEMMEFAVORITT: Førsteårsjunioren Kim Aron Bruu-Svendsen (NMK Aremark) tok sin første seier i Sommerfestivalen på hjemmebane – med Volvo, selvsagt! Nå gleder unggutten seg stort til Juniorlandsfinale på hjemmebane i 2020. Foto: Stian Ormestad.

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

Se Bilcross.no-bildene fra Sommerfestivalen 2019.

Les mer om NMK Aremark i Bilcross.no-arkivet.

,