Alt klart for en ny fartsfest i Finnskogfestivalen 2019

FULL FART PÅ FINNSKOGBANEN: Finnskogfestivalen byr på mye kjøring for deltakerne, og ditto mye moro å se på for publikum. Årets løpshelg er 7 – 8. september 2019, med frivillig trening fredagen før. Foto: Stian Ormestad.

KNA Solør har full fokus på ett eneste bilcrossløp på Finnskogbanen i år – og det er Finnskogfestivalen, med hele 150 biler til start – med enda en dag igjen med påmelding!

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

Finnskogfestivalen går helga 7 – 8. september 2019, med første start klokka 09.00 begge dager. Påmeldingsfristen er 5. september klokka 23.59 – påmelding finner du her.

Finnskogbanen står som favorittbane for mange bilcrossere – og hele 150 deltakere er påmeldt, sjekk startlistene her. Her finner du tilleggsreglene for løpet (eksterne lenker).

Tre har mulighet til å ta det tredje nappet i vandrepokalen

MANGLER ETT NAPP: Steffen Skustad (KNA Solør) har seiret på hjemmebane før – to ganger – og vil nok satse alt i kampen om sitt tredje og avgjørende napp i vandrepokalen. Foto: Stian Ormestad.

– KNA Solør ser fram til årets festival, og den store spenningen er om noen klarer å vinne vandrerpokalen med tilhørende pengepremie, skriver arrangøren på sin nettside:

– Det er i år Steffen Skustad i bilcross senior og Trine Opsahl og Emilie Olsson blant damene som har muligheter til å vinne pokalen til odel og eie, da disse har to napp i pokalen hver fra tidligere.

SOLIDE PREMIER: Trine Opsahl (NMK Aremark) har stukket av med den største pokalen to ganger før i Finnskogfestivalen. Til helga kjemper hun om å få vandrepokalen til odel og eie. Foto: Stian Ormestad.

– Kan noen hindre disse i å ta det tredje nappet?

Forlenget påmeldingsfrist

Finnskogfestivalen byr på mye bilkjøring, og som vanlig er det også lagt opp til en trening for de som ønsker det på fredag ettermiddag.

– Premieringen er som tidligere år meget god, med flotte premier. Det deles også ut heatseierpremier til alle heatvinnere.

Finnskogfestivalen teller som kvalifisering til Eliteracet 2020.

– NB: Vi har forlenget påmeldingsfristen til torsdag 5. september klokka 23:59, selvfølgelig uten tilleggsgebyr, informerer KNA Solør som allerede har 150 på startlistene – men har plass til flere.

Mimre? Se Bilcross.no-bildene fra Finnskogfestivalen 2018!

FJORÅRETS VERSTE RUNDKAST? Martin Sveen (NMK Hamar) i Ford Ka sto for den verste dramatikken i fjorårets Finnskogfestival. Foto: Stian Ormestad.

Fløy ut av Finnskogfestivalen: – Jeg er overrasket over hvor mye omtanke jeg får fra bilcrossmiljøet.

Les mer om Finnskogfestivalen i Bilcross.no-arkivet.