Siste mulighet til å henge med på cupfinale!

FRA JUNIOR-FINALE TIL CUP-FINALE: Det har vært en helt fantastisk sesong på Konsmo motorbane – og den avsluttes med festfinale i Bilcross.no-cup 2019 til helga. Foto: Stian Ormestad.

I dag går påmeldingsfristen ut ett minutt før midnatt – og rundt 100 er allerede klare for festfinale på Konsmo motorbane!

Bilcross.no-cup 2019 – sjekk stillingen etter 2. runde.

Bilcross.no-cup går over tre løp på tre av landets råeste baner, og avsluttes på Konsmo motorbane helga 7 – 8. september 2019 – samme arena som huset årets fantastiske Juniorlandsfinale gikk en måned tidligere.

Nå kommer en ny finale – nemlig finalen i Bilcross.no-cup 2019. Her kjempes det om pengepremier i finaleløpet og i cupen sammenlangt – totalt 60.000 kroner ligger i premiepotten i Bilcross.no-cup.

Tett i toppen før finalerunden

Påmelding finner du her, og foreløpig startliste finner du her. Tilleggsreglene for løpet finner du her (alle eksterne lenker). Det er allerede 100 på startlistene – taket er satt på 150.

Mer om Bilcross.no-cup finner du her – og stillingen før finalerunden kan du sjekke her.

For det er tett i toppen, og alt skal avgjøres til helga: De færreste som fikk det til i 1. runde, fikk alt til å stemme i 2. runde – så det er helt åpent i cup-sammendraget før finaleløpet på Konsmo.

Alle de beste i sammendraget er påmeldt til finalen på Konsmo, så dette blir vanvittig spennende helt inn til siste målflagg!

Aller tettest er det i dameklassen – for det er bare i dameklassen at flere har maktet å komme seg til A-finale i begge cup-rundene sålangt i år:

Ett eneste poeng skiller første-, andre og tredjeplass

LEDER CUPEN: Bjørn Erik Davidsen (NMK Hurum Røyken) tok med seg noen få, men viktige, poeng på Sigdal, etter seier i 1. runde på Kongsberg. Nå er han klar for å kjempe om nye poeng på Konsmo. Foto: Stian Ormestad.

Thea Martinsen (NMK Drammen) leder fortsatt cupen – tross stor skuffelse over A-finalen på Sigdal. Der ble det mye platekontakt ut av starten, og Thea trakk det korteste strået og det ble en femteplass etter dramatikken.

Likevel leder Thea cupen, om enn bare med ett eneste poeng ned til Henriette Davidsen (NMK Hurum Røyken) som vant denne runden, etter en sjetteplass i A-finalen på Kongsberg.

LEDER CUPEN: Kjetil Listul Abrahamsen (NMK Bø) leder juniorklassen før finaleløpet. Foto: Stian Ormestad.

Og som om det ikke var nok at det skiller ett eneste poeng mellom topp to – så skiller det bare ett poeng ned til tredjeplass: Jeanett Lilleås (NMK Kongsberg).

Alle på topp-åtte i dameklassen har en mulighet til å vinne cupen på Konsmo.

Alle innenfor topp-25 kan ta cup-seieren

I juniorklassen har det lønnet seg å være jevn, mer enn å være aller best i hver av de to rundene til nå: Kjetil Listul Abrahamsen (NMK Bø) med en 2. plass og 3. plass fra de to første cup-rundene.

Vi husker at i det aller første året med Bilcross.no-cup ble sammenlagtseieren i juniorklassen sikret med tre strake andreplasser – uten en eneste løpsseier i cupen.

Alle innenfor topp-ti i cupsammendraget i junior har en mulighet til å vinne hele cupen.

I åpen klasse vant Bjørn Erik Davidsen (NMK Hurum Røyken) på Kongsberg, og på Sigdal ble det en 13. plass tilslutt. Det var viktige poeng å dra med seg, for det holder til fortsatt ledelse i cup-sammendraget.

Men det er tett som hagl: Alle innenfor topp-25 i åpen klasse har en mulighet til å ta cup-seieren på Konsmo – og aldri har det vært jevnere for så mange i toppen av Bilcross.no-cup.

FANTASTISK VERTSKAP: NMK Konsmo er en av landets beste arrangører, med et av landets flotteste baneanlegg. Foto: Stian Ormestad.

Siste frist for å henge med

Bilcross.no-cup 2019 – det femte året på rad med cupen – åpnet på Kongsberg i april, og fortsatte med Sankthanscrossen på Sigdal i juni, og skal nå avgjøres på Konsmo helga 7 – 8. september 2019.

Løpet teller også som Sørlandsmesteren 2019 og inngår i Kongen, Knekten, Dronninga og RX-Kongen av Konsmo
motorbane 2019.

Påmeldingsfristen løper ut onsdag 4. september klokka 23.59. Første start går klokka 11.00 begge dager.

Bilcross.no-cup 2019 – stillling etter 2. runde.

JAKTER NY SAMMENLAGTSEIER: Randi Sanner Hansen (NMK Tønsberg) ble den første vinneren i Bilcross.no-cup. Nå er hun med i kampen om en ny cup-seier. Foto: Stian Ormestad.

Se bilder fra Sankthanscrossen – Bilcross.no-cup.

Les om 1. runde i Bilcross.no-cup på Konsberg.

Bilcross.no-cup 2019: Kvalifisering til Landsfinaler og Eliterace – og 60.000 kroner i pengepremier!

Les mer om Bilcross.no-cup i Bilcross-arkivet.