Bilcrossprat: Veteranlandsfinale spesial 2024

Her kan du sjekke ut de raske bilcross-gamlingene som er klare for sesongens største oppgjør, og over kan du se og høre mye mer om NMKs Landsfinale for veteran 2024. Du kan også høre Bilcrosspraten som podcast,

Mimre? Se fjorårets NMKs Landsfinale for veteran.

Sjekk: Alt om NMKs Landsfinale for veteran 2024.

Det nærmer seg med stormskritt, allerede til helga kjøres bilcross-gamlingenes største oppgjør i løpet av bilcross-sesongen, og vi fyrer opp en Bilcrossprat Veteranlandsfinale spesial i 2024-versjon.

Mats har som vanlig gjort grundig research om det aller meste, han rigger i stand en quiz, vi tar i mot ikke bare en, ikke to, men TRE raske og trivelige gamlinger som gjester, og vi snakker litt om både biler og piloter.

Bilcrossprat i alle kanaler

GAMLE GÆRNINGER: Veteranklassen har fått mange kallenavn, gamle gærninger er ett av dem. Og det skjønner vi kanskje hvorfor, når vi ser dette bildet fra fjorårets veteranklasse i Elverumfestivalen – der to av deltakerne til årets Veteranlandsfinale kaster rundt på taket. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Vil du ha varsel hver gang vi legger ut noe nytt og moro kan du abonnere på Bilcross.no sin YouTube-kanal. Det er der en ny Bilcrossprat alltid legges ut aller først.

Du får også Bilcrosspraten som podcast der du hører podcastHer finner på Apple podcast, og her på Spotify.

Har du tips til noe å ta opp i Bilcrosspraten, så tips på Bilcross.no@gmail.com.

Følg løpet i flere kanaler

– NMK Trysil er klare for årets Veterlandsfinale i bilcross. Vi ønsker førere, publikum, funksjonærer og inviterte gjester hjertelig velkommen til en fartsfylt dag på Sæteråsen motorpark, melder arrangørklubben før årets happening lørdag 29. juni 2024. Les mer om løpet, deltakerne og bilene her.

Vil du følge med på den offisielle oppslagstavla for løpet, så er Sportity-passordet VeteranLF24. Løpet skal sendes på Direktesport. Bilcross.no oppdaterer på snap før, under og etter løpshelger: bilcrossno.

Vil du støtte Bilcross.no så er vippsen vår 54 02 81 – Bilcross.no er annonse- og folkefinansiert.

SISTE INNSPURT: Veteranene lader opp til årets høydepunkt. Foto fra snap: bilcrossno.

Mimre? Se fjorårets NMKs Landsfinale for veteran:

Se Bilcrosspraten – Veteranlandsfinale spesial 2024.

SATTE DU PRIS PÅ DENNE BILCROSS.NO-SAKEN?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.
, , ,