Se og hør sesongstarten på Rallebanen 2024

Hvem er denne karen med gullgrill, gullpanser og gullbriller? Gjett en eneste gang, og vi tror du nok har helt rett….

Se Bilcross.no-bildene fra Vårløp på Ralle 2024.

Nå er det over hundre påmeldinger til det neste løpet på Rallebanen, NMK Bø – og påmeldingen er fortsatt åpen, startliste finner du her (ekstern lenke). Det er nærmere bestemt 102 påmeldte – av dem 50 i åpen klasse, 49 av dem vil slå Sigbjørn Haugland (NMK Bø).

Han er suveren på hjemmebane, der vi må tilbake to år til 2022-sesongen for å finne en annen seierherre i åpen klasse enn ham.

Har vunnet på forhånd – nok en gang

GULLGUTT: Sigbjørn Haugland (NMK Bø) er like kjekkas nå som tidligere, og det fører til at utfordrere fra store deler av landet kommer til Rallebanen for å prøve å klå seg på ham. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Det er blitt lovet boller og brus, heder og ære, det er trykket opp T-skjorter og stæsj til alle som kan klare å slå ham – men nei da. Han vinner gang på gang. Og svarer med å være like kjekkas – med god grunn – foran hvert eneste løp.

For det neste løpet på Rallebanen, Sommerløpet helgen 6. og 7. juni 2024, det har han også allerede vunnet, på forhånd.

Der stiller han med samme bil som sist, med gullgrill, gullpanser – og selvfølgelig gullbriller på nesa.

Mannen ALLE vil slå i Sommerløpet

USLÅELIG: Her er han! Den uslåelige Sigbjørn Haugland (NMK Bø), som ofrer en liten plass på sitt gullpanser til et Bilcross.no-merke. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

I videoen på toppen av saken kan du la deg irritere – og imponere. For det er like store deler av dem begge – Sigbjørn irriterer på seg konkurrenter fra det ganske bilcross-land til Rallebanen – han er mannen ALLE vil slå.

Men mest av alt er det imponerende, det å klare å vinne og vinne og vinne og vinne igjen på den bilcrossbanen som kanskje er arenaen med mest tilfeldigheter.

Her er det en slåsskamp fra start til slutt med mye platekontakt på en bilcrossbane med stor B. Det Sigbjørn får til på Ralle, gang på gang, er helt rått.

Bøyer oss i støvet fra juniorvinneren

BREDT OG FORT! Carlos Jensen Fidje (Froland motorsport) ratter BMW på en måte som nok bare han kan, på Rallebanen. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Det blir også en titt på juniorklassen, der vi bare må bøye oss i støvet fra BMW-kjøringen til Carlos Jensen Fidje (Froland motorsport). Og vi tar av oss hatten for kjøringen til Emma Michelle Østenstad (NMK Bø) som vinner sitt aller første løp i dameklassen.

Stort grattis også til veteran-vinneren Karl Inge Storli (NMK Bø) som tok sin aller første bilcross-seier i dette løpet med sin Audi. Men den store publikumsfavoritten ble sesongens mest bøs bilcrossbil så langt: Jarle Løver (NMK Kongsberg) i Ford Granada.

Vårløpet på Ralle var 1. runde i Bø-cupen 2024, Sommerløpet er 2. runde, og cupfinale blir Høstløpet den siste helgen i september 2024 – dette blir cupfinale både i Bø-cup og Bilcross.no-cup 2024.

Se og hør sesongstarten på Rallebanen

DIGER DONING: Jarle Løver (NMK Kongsberg) og leasingbilen – en Ford Granada. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Vil du ha varsel hver gang vi legger ut noe nytt og moro kan du abonnere på Bilcross.no sin YouTube-kanal. I tillegg legges oppsummeringer fra løp ut som podcast:

Du kan også høre oppsummeringen av årets sesongstart på Rallebanen: Her finner du Bilcrossprat på Apple podcast, og her finner du den på Spotify.

Alt er gratis på Bilcross.no, som er annonse- og folkefinansiert. Bidra gjerne til spleiselaget, vippsen vår er 54 02 81.

SEIERSKLEM: Sigbjørn Haugland (NMK Bø) sin største fan, minstejenta, gir pappa en supergod seiersklem. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Se Bilcross.no-bildene fra Vårløp på Ralle 2024.

SATTE DU PRIS PÅ DENNE BILCROSS.NO-SAKEN?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.
,