375 er klare for å crosse i årets lyseste bilcrosshelg

TRADISJONEN TRO: Sankthanscross på Sigdal i sankthanshelga går tilbake til 1980-tallet, fra da Sigdal-banen var ny. Bildet er fra fjorårets Sankthanscross. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Fire løp i sankthanshelgen, der Sankthanscrossen på Sigdal er det mest tradisjonsrike av dem alle – og sankthanshelgens største bilcrossløp.

Sjekk også: Se og hør Vårløpet på Vendkvern 2024.

Sankthanshelgen 22. – 23. juni 2024 skal det kjempes i to løp på Østlandet, ett i Midt-Norge og ett løp i Nord-Norge. For å starte med sankthans-løpet med røtter helt tilbake til 1980-tallet, Sankthanscrossen på Sigdal:

149 deltakere er klare totalt, med alle klasser. All info i forkant av løpet finner du på arrangøren NMK Modum Sigdal sin nettside for løpet (ekstern lenke). For å følge med på offisiell oppslagstavle taster du inn følgende passord i Sportity: nmkmsbilcross. Dette løpet teller som 4. runde i Laban-cup 2024.

Se Sankthanscrossen på Sigdal for 35 år siden:

Til Sommerløpet på Vendkvern motorbane, NMK Hamar, er det 123 påmeldte i skrivende stund. Dette løpet teller som 2. runde i Ifor Williams-cup 2024, og for juniorene er det kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinale for junior.

Du kan mimre tilbake til cup-åpningen på samme bane her. Og du kan se og høre mer om historien til Vendkvern-banen her, det er i år 40 år siden det aller første bilcrossløpet gikk av stabelen her.

Årets jubileum-sesong fortsetter med Sommerløp på Vendkvern 2024 til helga, les mer om løpet på arrangørens nettsider her – med påmelding, startlister, tilleggsregler og all annen info om løpet (ekstern lenke).

For å følge med på offisiell oppslagstavle er passordet på Sportity: BCNMKHAMAR.

Bilcross i Midt- og Nord-Norge

SOMMERLØP: Sesongen fortsetter på Verdal motorsenter til helga, etter at langdistanseløpet Fra Namdal til Hell var innom her tidligere i sesongen. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Det skal også kjøres bilcrossløp i Midt-Norge, Verdal motorsenter er arena for kvalifiseringsløp til NMKs Landsfinaler for åpen- og juniorklasse lørdag 22. juni 2024. Med totalt 33 påmeldt i skrivende stund, og det er fortsatt mulig å melde seg på – all forhåndsinfo finner du på arrangørens nettside for løpet (ekstern lenke). Sportity-passord er NMKVL24.

Og det skal kjøres todagers jubileumsløp på Bardu motorsportsenter i nord, NMK Bardu feirer med 70 påmeldt totalt. Info om dette løpet finner du på Bilsportportalen.no (ekstern lenke).

Bilcross.no oppdaterer på snap før, under og etter løpshelger: bilcrossno. Send inn stemningsrapporter fra garasjer, trekkbiler, fremtrekk, seiersjubel og vrak – vi legger det ut videre på story.

Vil du støtte Bilcross.no så er vippsen vår 54 02 81 – Bilcross.no er annonse- og folkefinansiert.

Se og hør Vårløpet på Vendkvern 2024:

Sjekk også: Andrine er landets beste bilcrossjente: – Endelig!

SATTE DU PRIS PÅ DENNE BILCROSS.NO-SAKEN?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.