Se og hør Vårløpet på Vendkvern 2024

Til helga fortsetter 2024-sesongen på Vendkvern motorbane som feirer 40 år i år – her kan du se Bilcross.no-oppsummeringen av årets sesongåpning på jubileumsbanen.

Se Bilcross.no-bildene fra Vårløp på Vendkvern 2024.

Vårløpet på Vendkvern motorbane, NMK Hamar, ble kjørt lørdag 25. mai 2024 med en skikkelig slåsskamp på banen fra første start til siste målgang. De første poengene i årets Ifor Williams-cup skulle deles ut, der det ligger 30.000 kroner i premiepotten.

Cupen fortsetter med Sommerløp over to dager til helga, lørdag og søndag 22. og 23. juni 2024. Så blir det cup-finale med Neglespretten den første helga i oktober 2024.

Feirer 40 år i år

Det er i år 40 år siden Vendkvern-banen ble tatt i bruk, med det aller første bilcrossløpet som gikk her vinteren 1984 – det ble markert allerede i vinter, og du kan se det i denne filmen:

Gjennom hele denne sesongen vil 40-årsjubileumet bli markert, med flere nostalgiske sprell på Vendkvern-banen, NMK Hamar.

Til neste år vil det store her være NMKs Landsfinale i bilcross, som i 2025-sesongen kommer til Vendkvern.

Stor cup-spenning

STRÅLENDE FORNØYD! Seiersgliset går nesten helt rundt på juniorvinneren i Vårløp på Vendkvern 2024, Trym Tyskeberget (NMK Hamar) – som tok sin aller første seier. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Årets sesong fortsetter med Sommerløp på Vendkvern 2024 til helga, les mer om løpet på arrangørens nettsider her – med påmelding, startlister, tilleggsregler og all annen info om løpet (ekstern lenke).

Løpet teller som kvalifisering til NMKs Juniorlandsfinale og det er 2, runde i Ifor Williams-cup 2024. De som ligger best an etter 1. runde i Vårløpet er Trym Tyskeberget (NMK Hamar) i juniorklassen, Isabell Bye (NMK Hamar) i dameklassen, og Asgeir Taraldsen (NMK Melhus) i åpen klasse.

Men mange flere har sanket godt med poeng etter 1. runde og cup er cup – så her er ingenting avgjort. Hele Vårløpet fra A til Å kan du gjenoppleve på NMK Hamar sin YouTube-kanal.

Se og hør Vårløp på Vendkvern 2024

Vil du ha varsel hver gang vi legger ut noe nytt og moro kan du abonnere på Bilcross.no sin YouTube-kanal. I tillegg legges oppsummeringer fra løp ut som podcast:

Du kan også høre oppsummeringen av NMKs Landsfinale for damer 2024: Her finner du Bilcrossprat på Apple podcast, og her finner du den på Spotify.

Alt er gratis på Bilcross.no, som er annonse- og folkefinansiert. Bidra gjerne til spleiselaget, vippsen vår er 54 02 81.

PRESTASJON: Junioren Trym Tyskeberget (NMK Hamar) sto for dagens prestasjon, og var kanskje den av samtlige deltakere i Vårløp på Vendkvern 2024 med aller bredest glis etter at løpet var ferdigkjørt. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Se Bilcross.no-bildene fra Vårløp på Vendkvern 2024.

SATTE DU PRIS PÅ DENNE BILCROSS.NO-SAKEN?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.
,