Ny Bilcrossprat ute nå: Ferske vinnerfjes!

Endelig en ny Bilcrossprat, der vi tar for oss alle de som har vunnet – som aldri har vunnet før. Og vi har en gjest på besøk, som vant sitt aller første løp i åpen klasse.

Dette er «den halvveis nye» bilcrossbanen: – Vi kjører på!

Bilcross-sesongen er så til de grader i gang, og på fem løpshelger har vi fått 18 vinnere som aldri har vunnet før – minst! Det tror vi aldri har skjedd før, i moderne bilcross-tid.

Vi går gjennom de vi vet er ferske vinner-fjes, og vi snakker med en av dem: Elias Grambo (NMK Trysil) vant sitt aller første løp i åpen klasse i Mai-løpet 2024 på Startmoen, NMK Elverum.

Bilcrossprat i alle kanaler

Vi snakker som vanlig litt om løp som har vært og løp som kommer, og vi diskuterer litt deltakerantall og bud så langt denne sesongen. Kanskje er du rykende uenig med oss, gi oss gjerne en tilbakemelding!

Vil du ha varsel hver gang vi legger ut noe nytt og moro kan du abonnere på Bilcross.no sin YouTube-kanal.

Du får Bilcrosspraten som podcast der du hører podcastHer finner på Apple podcast, og her på Spotify.

Har du tips til noe å ta opp i Bilcrosspraten, så tips på Bilcross.no@gmail.com.

BILCROSSPRAT: Ute allerede nå, med masse prat om løp som har vært og løp som kommer – det er nok å boltre seg i for alle bilcrossinteresserte! Faksimile.

Har du tips eller vet mer eller bedre enn oss, så bruk gjerne epost bilcross.no@gmail.com. Setter du pris på Bilcross.no, så vipps en slant til 54 02 81.

Se bilder fra løp på Bilcross.no sin Facebook-side!

Les også:  – Håper på lange startlister.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.
,