Bilcrosspraten: Klepp-Weber og bilcross-savn

Ukas gjest fikk lenge ha bilene sine i fred, men nå begynner han å merke at de er blitt budmagneter – spesielt etter storseieren i fjor. Ellers er det mye bilcrossbabling, akkurat som det må bli når to bilcrossfrelste karer møtes for en bilcrossprat. Fra klokka 19.00 førstkommende torsdag, som vanlig.

Bilcrosspraten – episode 1: Brekt arm og hjulspor over skotuppen.

Bilcrosspraten – episode 2: Snakker vi om tidenes største talent?

Bilcrosspraten – episode 3: Bilcrossens største moromann?

Bilcrosspraten – episode 4: Full feiring og rekedans på taket.

Bilcrosspraten – episode 5: Lidenskap i julegave.

Bilcrosspraten på torsdagskveldene har blitt en vane, og det er veldig trivelig å sitte her og bable – og enda mer trivelig at folk setter pris på det!

Vi fyrer løs en ny prat klokka 19.00 torsdag 9. mars 2023: Vi kårer ukas lytter, som har den kanskje råeste og mest varierte bilparken, vi snakker oss rundt i hele landet fra nord til sør, vi tar en prat med en trivelig gjest, og vi kjører en topp-tre-kåring på baner vi skulle ønske vi hadde kjørt.

Spre ordet!

UKAS GJEST: Ronny Klepp (NMK Verdal Levanger) ble den aller første til å vinne storløpet Fra Namdal til Hell, over tre dager på tre forskjellige baner. Nå er vinnerbilen allerede klar for et nytt oppgjør 19. – 20. – 21. mai 2023. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Vi starter opp på YouTube og sikter nå også mot podkast-universet, så alle som vil kan ha oss på øret mens dere jobber, kjører bil, eller bare slapper av med en bilcrossprat. Det kommer om ikke så lenge, etter planen. På Spotify.

Foreløpig er YouTube greia. Fremtiden vil vise hvor dette bærer hen og hva det blir ut av dette. Målet er hvert fall å få til en bilcrossprat nå og da.

Greia er to karer som skal prate om bilcross. Torsdag klokka 19.00. Vi tar i mot forslag til innhold, gjester og topp-tre-kåringer.

Liker du det du hører og ser, så spre ordet om Bilcrosspraten på Bilcross.no!

Støtte? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

BILCROSSPRATEN: Episode 6 er ute klokka 19.00 torsdag 9. mars, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

BRUKER DU OG SETTER PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

, , , ,