Vil gratis vognlisens føre til langt flere nybygg i 2023?

En ny bilcross-sesong forberedes rundt om i de tusen bilcrossgarasjer landet over. Kanskje blir det flere nybygde biler til 2023-sesongen enn på lenge?

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

Tror du det blir langt flere nybygg i 2023-sesongen enn de foregående sesongene?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Bakgrunn: – Vi ønsker å belønne de som bygger nye biler.

Bilcross.no kunne i går dele nyheten om gratis vognlisens på nybygde biler i 2023-sesongen, en nyhet som er blitt tatt svært godt i mot på Bilcross.no sin Facebook-side:

– Her er det bare å hive seg rundt og bygge bil, er det en Bilcross.no-leser som skriver i et overveiende positivt kommentarfelt til Bilcross.no-saken.

Et kjent og vedvarende problem

NYBYGG: Andelen nybygg har gått nedover de siste sesongene, uten at det finnes noen gode tall på det for å måle andelen helt nøyaktig i NBF sine lisenssystemer. Likevel har det vært et velkjent problem over tid. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

– Vi ønsker å belønne de som bygger nye biler, sier Therese Bruer Larsen, leder av Bilcross-seksjonen i Norges Bilsportforbund (NBF), som begrunnelse for gratis vognlisens til nybygg.

Hun forteller at de får flere henvendelser på at det bygges lite nye biler. Dette har vært et kjent problem, gjennom flere sesonger. Dette er et av tiltakene i forslagskassen, og det aller første som settes ut i livet.

– Så vi håper dette slår positivt ut for bilcrossmiljøet og gir noe tilbake til de som bidrar med nye biler inn i sporten.

Tips om spennende nybygg

Hva mener du – vil dette slå positivt ut med tanke på langt flere nye bilbygg til 2023-sesongen? Stem i avstemningen lenger oppe i denne saken.

Har du tips om nybygg Bilcross.no bør se nærmere på?

Tips gjerne om det på Bilcross.no@gmail.com.

Bakgrunn: – Vi ønsker å belønne de som bygger nye biler.

NY SESONG: Bilcross.no planlegger en ny sesong, der det kanskje blir flere nybygg til sesongstart enn på lenge? Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Sjekk hva som ble mest lest på Bilcross.no i 2022-sesongen.

Sjekk startlisten for Bilcross.no Nyttårsrace 2023.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

,