Dette blir banene i Bilcross.no Nyttårsrace 2023

FART OG SPENNING – PÅ SKJERMEN: Utenom sesongen kjører Bilcross.no virtuelle løp, der bilcrossfolket møtes til kamp i kjellerstuer og på loftstuer, bak ratt og pedaler – i den virtuelle motorsportverden. På bildet ser vi årets Juniorlandsfinale-vinner Tobias Spangen i fjorårets nyttårsrace. Foto: Privat.

Bilcross.no-leserne stemte – og har nå bestemt hvilke tre baner det skal kjøres kvalifiseringsløp og finaleløp på lørdag 7. januar – da blir det en ny fartsfest på skjermen med Bilcross.no Nyttårsrace.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

Bilcross.nos Nyttårsrace ble i sitt aller første oppgjør i 2022 en av de mest leste sakene på Bilcross.no – rett bak selveste NMKs Landsfinale, faktisk.

Så dette var populære greier, som vi tar sikte på å gjenta på nyåret 2023. Lørdag 7. januar er datoen, det er bare å krysse av i kalenderen allerede nå.

Fire baner klare for Nyttårsrace 2023

Og akkurat i dette skrivende sekund er hvilke baner som skal kjøres avklart. Av 13 alternativer går fire videre, der banen med flest stemmer blir finalebane, og de neste tre banene blir kvalifiseringsløp-arena.

  • Finalebane: Høljes, Sverige (26 % av stemmene)
  • Første kvalifiseringsløp: Hell, Norge (22 % av stemmene)
  • Andre kvalifiseringsløp: Lydden Hill, Storbritannia (9 % av stemmene)
  • Tredje kvalifiseringsløp: Estering, Tyskland (8 % av stemmene)

Loheac, Frankrike lå lenge an som andre finalebane i avstemningen, men i siste innspurt ramlet den tøffe banen ut av topp-fire – med bare en eneste stemme mindre enn Estering.

Les mer om nytt Nyttårsrace her – påmelding åpner snart, følg med på Bilcross.no.

BESTE BILCROSSER SKAL KÅRES: På skjermen, i et nytt Nyttårsrace. Datoen er lørdag 7. januar 2023. Foto fra spillet.

Sjekk hva som ble mest lest på Bilcross.no i 2022-sesongen.

Lyst på et Bilcross.no-bilde? Det fikser vi!

,