Nytt Nyttårsrace – men på hvilke baner?

INGEN ALDERSGRENSE: Tidenes første Nyttårsrace hadde deltakere fra Odin på 9 år og oppover. Foto: Privat.

Vi legger planen for et nytt Nyttårsrace, med tre kvalløp og et finaleløp – og banene kan Bilcross.no-leserne bestemme. Stem lenger ned i denne saken.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

Bilcross.nos Nyttårsrace ble i sitt aller første oppgjør i 2022 en av de mest leste sakene på Bilcross.no – rett bak selveste NMKs Landsfinale, faktisk.

Så dette var populære greier, som vi tar sikte på å gjenta på nyåret 2023. Lørdag 7. januar er datoen, det er bare å krysse av i kalenderen allerede nå.

Heder og ære

RIGG: Bilcross.no Nyttårsrace blir kjørt på alt fra pinnestoler til store racingrigger. Arkivfoto.

Alt sammen sendes direkte på YouTube, du kan følge hele Nyttårsrace via Bilcross.no. Her blir det oppladning, saker underveis, og vinneren tilslutt får sin rettmessige heder og ære.

Det meste kjøres over samme lest som sist, med et tak på maks antall deltakere på 60, tre kvalifiseringsløp og et avgjørende finaleløp. Plattformen er PlayStation.

Alt sammen kjøres i løpet av en lørdag ettermiddag, noe som viste seg å være god lørdagsunderholdning rundt om i bilcross-Norge.

Fartsfest på skjermen

Hele team og klubber samlet seg foran skjermene for å heie frem sine lokale helter, der de hadde kledd seg opp i teamfarger og koste seg med god mat og drikke.

Bilcross.no fikk oppdateringer og stemningsrapporter på snap før og under løpet. Mens guttungen kjørte løp på loftstua, satt resten av familien i stua og heia.

En pappa i kjellerstua kjente også godt trykket fra stua oppe, der hele familien med barn og foreldre og svigerforeldre var samlet for å se på moroa.

Hvilke baner?

Så dette blir moro! Påmelding åpner snart, følg med på Bilcross.no og på Bilcross.no sin Facebook-side for siste nytt, som alltid.

Nå skal vi avgjøre hvilke baner som skal kjøres – du kan stemme på dine favorittbaner her (du kan stemme på opptil tre baner):

Hvilke baner ønsker du å kjøre Nyttårsracet 2023 på? Du kan velger tre alternativer.

Vis resultater

Loading ... Loading ...

Vi legger ut samtlige tilgjengelige baner til avstemning. Så blir banen med flest stemmer finalebane, deretter blir banen med nest flest stemmer arena for kvalifiseringsløp nummer 1, banen med tredje mest stemmer blir arena for kvalifiseringsløp nummer 2, og banen med fjerde mest stemmer blir arena for kvalifiseringsløp nummer 3. Avstemningen avsluttes klokka 20.00 søndag 18. desember.

BESTE BILCROSSER SKAL KÅRES: På skjermen, i et nytt Nyttårsrace. Datoen er lørdag 7. januar 2022. Foto fra spillet.

Sjekk hva som ble mest lest på Bilcross.no i 2022-sesongen.

Lyst på et Bilcross.no-bilde? Det fikser vi!

, ,