Lyst på et Bilcross.no-bilde? Det fikser vi!

ETT AV 30.000 BILDER: I løpet av sesongen er det knipset rundt 30.000 bilder fra bilcrossløp. Vi har valgt ut og publisert de omlag 3.000 beste. Men det holder at du liker ett av dem. Dette kjærestebildet henger hjemme på veggen hos Ronny Klepp og dama etter at de bestilte det tidligere i år. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Nok en sesong er over, med tusenvis av bilcrossbilder på kamerarullen. Bilcross.no-bilder har pryda alt fra konfirmasjonskaker til bilhengere. Har du lyst på et bilde? Ta kontakt!

Sjekk tusenvis av tøffe, morsomme, søte og heftige bilcross-bilder.

Ønsker du bilder tilsendt i god kvalitet? Send oss en epost.

Husk at bildene du henter fra Bilcross.no eller fra Facebook er nedskalert og lagt ut i langt dårligere kvalitet enn bildene vi kan sende på epost.

Bilcross.no vil gi bilcross til folket, derfor leverer vi bilder til mange avisredaksjoner i løpet av sesongen. Men også mange privatpersoner spør om bilder, noe vi også er behjelpelige med.

Bildene du får oversendt er i så god kvalitet at du kan tapetsere stua med dem, hvis du ønsker det. De fleste velger likevel å få bildet i glass og ramme på veggen i stua.

Bare fantasien setter grenser!

KONFIRMASJONSGAVE: En av mange bruksområder for et Bilcross.no-bilde. Foto: Privat.

Vi sender filene på epost, så kan du gjøre akkurat hva du vil med bildene. Noen har faktisk valgt å trykke de på tapet, andre har fått bilder på lerret.

Andre har foliert henger, buss eller trekkbil med våre bilder, og flere pryder T-skjorter, gensere med mer. 

Bare fantasien setter grenser!

Fritt frem å bruke

FINPLASSEN I STUA: Petter Leirhol er en av mange som har spurt om bilder fra Bilcross.no. Dette bildet pryder finplassen i stua, sammen ett par av de største pokalene. I år blir det kanskje enda et bilde på veggen – for i år vant han Landsfinalen igjen! Foto: Privat.

Stikk innom ditt lokale profileringsfirma så har de sikkert tusen ideer til hvordan bildene kan brukes. Bildene sender vi over i original trykkvalitet.

Ønsker du ett bilde, tar vi kr 400 + mva for jobben det er å finne fram bilde og sende over. Ønsker du flere bilder, tar vi 800 + mva.

Bildene som oversendes er selvfølgelig helt uten tull og tøys som vannmerker, for eksempel. Det er fritt frem i forhold til all privat bruk.

Alt du må gjøre, er å sende epost til bilcross.no@gmail.com med:

  • Aller helst en skjermdump av bildet du ønsker oversendt i originalformat. Hvis ikke trenger vi en beskrivelse av bildet: Hvilket løp, dato, startnummer på bilen det gjelder, farger eller andre beskrivelser, hvilken omgang eller finale, eller andre kjennetegn ved bildet. Forklar så godt du kan så vi kan klare å finne det frem.
  • Ditt navn, postadresse og epostadresse for oversendelse av bilder og fakturering. Bilde(r) og faktura kommer i hver sin epost.

Vi synes det er gøy å se hva bildene brukes til, og hvor bra resultatet blir. Derfor er det alltid artig med en epost tilbake med bilde av bilde – når det er kommet på sin rettmessige hedersplass i stua, for eksempel.

Levering fra Bilcross.no forutsetter at det er en Bilcross.no-fotograf som har tatt bildet. Hvis det er eksterne bidrag vil vi sende henvendelsen videre til fotografen bak bildet.

SEIERSDANS: Årets beste bilcross-gamling Terje Nygård kom dansende ut av vinner-bobla. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

ACTION! Bilcross.no har knipset bildene – du kan gjøre akkurat hva du vil med dem til privat bruk når du får bildene oversendt i originalformat – husk at bilder rappet fra Facebook og nettside er i langt lavere oppløsning og dårlig trykkvalitet. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Sjekk også: Her er kvalifiseringsløpene til NMKs Landsfinaler 2023.

Sjekk også: Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

Vis meg din bilcrossbil – og jeg skal si deg hvem du er.

,