Klar for Landsfinalen i bilcross 2022? Siste sjekk med Kristine Salte #140

Tross mye motbør og bøttevis med uflaks, har Kristine Salte klart å kvalifisere seg til Landsfinalen i bilcross. Nå er hun på vei fra Egersund og klatrer snart oppover Numedalen, og oppe på fjellet skal hun slåss med de beste av de beste fra resten av bilcross-Norge.

Sjekk: Alt om NMKs Landsfinale i bilcross 2022.

Hvem blir best av de beste? Svaret får vi lørdag 20. august 2022, etter tre innledende omganger og fem finaler av NMKs Landsfinale i bilcross senior 2022.

Arenaen er Smådøl motorsenter, arrangør er NMK Nore Uvdal, til start står de 140 beste bilcrosserne her til lands denne sesongen, og rundt banen vil det være tusenvis av tilskuere.

Uflaks på uflaks

SVÆRT SKUFFET: Kristine Salte (NMK Egersund) hadde seieren i sin hule hånd, men det gamle bilcross-utrykket «bare tekniske problemer kan ta fra henne seieren nå» slo til. Foto: Stian Ormestad.

Og alle de tusenvis unner Kristine Salte (NMK Egersund) en så problemfri ferd som overhode mulig – få eller ingen har hatt mer uflaks denne sesongen enn denne raske bilcrossjenta.

Hun var suveren gjennom Talentracet 2022, ledet A-finalen med god margin, men fikk stopp i siste innspurt – og mistet en ellers helt sikker Talentrace-seier.

Hun var like suveren i Damelandsfinalen med en pen rekke med strake heatseiere, før det ble noen meters kjøring i A-finalen – bom stopp i et autovern.

En av landets beste bilcrossjenter

Nå bør vel uflaksen være brukt opp for i år?, spør Bilcross.no. – Det er jo lov å håpe, men i bilcross kan alt skje!, svarer Kristine og ler – klok av skade.

Men dette er en av landets fremste bilcrossjenter, rask bak alle slags ratt. Både i bilcross og i rallycross, og i billøp på skjerm.

Denne bilcrossjenta ble nemlig beste kvinnelige deltaker i Bilcross.nos korona-cuper.

I mangel på reelle løp, samlet disse virtuelle løpene rundt 600 deltakere.

Endelig Landsfinale igjen!

Her var Kristine blant de beste og tok poeng i cupen og ble premiert som beste jente. Til vinteren er planen å fyre opp slike cuper igjen, men ikke nå som det er full fart i den ekte bilcross-verden.

Til helga er alles bilcross-øyne rettet mot Smådøl og NMKs Landsfinale i bilcross 2022. Endelig er det Landsfinale for bilcross senior igjen, etter to år korona-avlyst.

Alt om løpet finner du i denne Bilcross.no-saken, og en egen nettside for løpet finner du her (ekstern lenke).

For oppdateringer før, under og etter løp, abonner gjerne på snap: Bilcrossno.

Her drømmer alle bilcrossere om å kjøre – se video:

Les mer om NMKs Landsfinaler i Bilcross.no-arkivet.

Les mer om NMK Nore Uvdal i Bilcross.no-arkivet.

, , ,