Klar for Talentracet 2022? Siste sjekk med Marte Marthinsen #304 – og resten av Marthinsen-klanen

Marte Marthinsen ble nummer 3 for to år siden og nummer 2 i fjor – blir det seier i år? Midt blant girkasser og drivakslinger tar vi en prat før Talentracet 2022.

Bilcrossbloggen: – For en fantastisk drømme-juni!

Talentracet 2022 går på Grenland motorsportsenter helga 17. – 19. juni, dette er en av landets heftigste bilcrossbaner når den kjøres som den ble kjørt i åpningsløpet tilbake i 2010.

Her går det fort, og det blir heftige fighter gjennom hele helga. Marte Marthinsen (NMK Larvik) er klar for å kjempe i toppen – nok en gang.

Travelt til Talentracet

STRAKS KLAR: Det blir sene kvelder og trangt om tid før Talentracet 2022 for Marte Marthinsen (NMK Larvik) og resten av Marthinsen-klanen. Men på lørdag stiller hun til start med startnummer #304. Foto: Stian Ormestad.

Eller klar og klar. Når Bilcross.no stikker innom for en siste sjekk, så er siste sjekk ganske langt unna. For Marte tok ei girkasse på trening tirsdag, og torsdag er hele Marthinsen-klanen i sving i garasjen for å få bilene klare.

De skal kjøre hele fire stykk Marthinsen, med tre søsken og pappa – pluss mekaniker blir de fem fra denne garasjen.

– Det er litt rotete her, men det siste vi tenker på nå er å rydde!

For en bilcrosshelg – for en bilcross-måned!

Denne helga kjøres både Talentracet og Landskamp.no – pluss enda flere løp rundt om i Norges land. Valgets kval, har Bilcross.no tidligere skrevet om luksusproblemet med så mange heftige bilcrossløp på en og samme helg.

Ellers i juni er det også tett i tett med bilcrossløp, arrangørene står på for å gi bilcrossfolket et helt fantastisk tilbud – både de som vil kjøre og alle som vil se på – og kan komme på løp igjen, etter korona.

Så nå er det bare for bilcrossfolket å bruke bilene som står rundt om, og kjøre løp.

Talentracet: – Det var sjukt tøft!

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

, ,