Klar for «Fra Namdal til Hell» 2022? Siste sjekk med Thomas Hårberg – som MÅ ha sitt lykkenummer #7

Siste sjekk før «Fra Namdal til Hell» – eller det vil si: Siste sjekk av sjåføren, som er i storform i ledelse av årets rallycross-NM. Neste helg blir det bilcross for alle penga!

Fra Namdal til Hell: Ti omganger på tre baner – og finaler på VM-arenaen!

Thomas Hårberg (NMK Verdal Levanger) har kjørt bilcross helt fra sitt første junior-år, og klarer aldri å bli kvitt bilcross-basillen:

For samtidig som han herjer i toppen av rallycross-NM, kjører han bilcross. Til helga blir det storløpet over tre dager og tre forskjellige baner: «Fra Namdal til Hell».

Fra rallycross sist helg til bilcross neste helg

Så bra går det i rallycross, at 28-åringen leder Norgesmesterskapet etter to NM-runder. Bilcross.no tok en siste sjekk på sjåføren som ser ut til å være så til de grader i rute, under rallycrossløpet på Gardermoen sist helg.

Der kunne han røpe at han MÅ ha på seg lykkesokker, han MÅ ha lykkestartnummer 7, og han røper at han kommer med noe helt annet enn de små gnagerne han oftest ratter: En Volvo 245!

Denne digre skyssen tar Thomas mål av seg å lette med over kulene på Namdal, før løpet fortsetter på hjemmebanen Verdal, og avsluttes med finaledag på Hell.

Bilcross.no dekker løpet, følg med her for mye moro fra det heftige bilcrossløpet! Siste påmeldingsfrist er i dag: Godt med påmeldinger – har plass til enda flere!

EN AV LANDETS MESTVINNENDE BILCROSSERE: Thomas Hårberg (NMK Verdal Levanger) vant det meste i juniorklassen og etter hvert åpen klasse i bilcross. Nå leder han rallycross-NM, også. Men til helga blir det bilcross igjen, med tidenes første «Fra Namdal til Hell». Foto: Stian Ormestad.

Bilcrossbloggen: – For en fantastisk drømme-juni!

Les mer om Fra Namdal til Hell.

, ,