Sesongstarten på årets Juniorlandsfinale-arena står i fare for å bli avlyst: – Ville vært synd for juniorene

Noen er allerede kvalifisert, og noen er klare for å teste ut årets Landsfinale-bane for de yngste bilcrosserne i Vårløpet på Brekka som er flyttet til søndag 15. mai. Men foreløpig er det ikke mange nok på startlistene til å kjøre løp.

Mimre? Se bilder fra siste NMKs Landsfinale for junior.

– Oppfordring til alle som vil kjøre løp 15. mai og teste årets Juniorlandsfinale-bane i Brekka!!!, skriver NMK Aremark på sine egne Facebook-sider:

– Dere må melde dere på, vi trenger mange flere for at vi skal gjennomføre løpet.

Bare de beste av de beste stiller til start i august

NYLIG KVALLA: Markus Andre Jacobsen (NMK Kongsberg) vant sist helg juniorklassen i kvalløpet på Kongsberg og er med det klar for Juniorlandsfinalen på Brekka, NMK Aremark. Foto: Stian Ormestad.

Gjennom de neste snaue fire månedene skal det kjempes om en plass i Juniorlandsfinalen med kvalifiseringsløp over hele landet. Oversikt over alle kvalifiseringsløp finner du på Norsk motorklubbs nettsider (ekstern lenke).

Og de beste av de beste i kvalløpene møtes til sesongens heftigeste juniorløp på Brekka, NMK Aremark, lørdag 6. august 2022.

I skrivende stund er 13 kvalifiserte allerede påmeldt til årets Juniorlandsfinale, det er bra så tidlig på sesongen.

Tynn startliste foreløpig til Vårløpet

Sesongstart på samme bane var planlagt til lørdag 7. mai og de første påmeldingene kom kjapt, men så bestemte arrangøren seg for å bytte dato til søndag 15. mai – og det er foreløpig svært tynt på startlistene.

I skrivende stund er det snaut tredve bilcrossere påmeldt – og da klart flest juniorkjørere. De vil veldig gjerne at det blir løp, så de får testet ut årets Landsfinale-arena i løp.

Her finner du startliste, tilleggsregler og påmelding for Vårløpet, NMK Aremark (alle eksterne lenker).

Oversikt over alle kvalifiseringsløp finner du på Norsk motorklubbs nettsider (ekstern lenke).

Les også: Rekker akkurat Juniorlandsfinalen på hjemmebane.

Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal.

,