Alt klart for Ifor Williams-cup 2022: – Ser frem til fulle startlister og trangt om plassen på publikumsplass

DEAL! Markedssjef Kim Brandsnes, Ifor Williams, og Geir Gransbråten, NMK Hamar, er begge glade for å ha fått avtalen på plass. Foto: Pressemelding.

Det går mot en ny heftig Ifor Williams-cup og et nytt biltrallelotteri i år. Nå er det bare å glede seg til vår på Vendkvern!

Vant både finaleløp og cup: – Endelig, liksom!!!

Ifor Wiliams-cup har gått gjennom korona-tiden, tross store begrensninger – helt frem til fjorårets finaleløp. Nå er det endelig klart for en hel sesong uten restriksjoner.

Første løp går lørdag 22. mai, andre løp 25. – 26. juni, og finalen 8. oktober – som vanlig på den legendariske Neglespretten. Alle runder i Ifor Williams-cup kjøres på Vendkvern, NMK Hamar.

Endelig en normal-sesong

TRANGT OM PLASSEN: Det flotte motorsportanlegget til NMK Hamar er klart for storinnrykk i 2022-sesongen – uten korona-restriksjoner. Da blir det trangt om plassen, både på publikumsplass og på banen – som seg hør og bør i bilcross. Foto: Stian Ormestad.

– Vi ser fram til en sesong uten begrensninger, med åpne arrangement både for utøvere og publikum, fulle startlister og trangt om plassen på publikumsplass – akkurat som det skal være når det kjøres bilcross på Vendkvern!

Ifor Williams pryder nok en gang cupen i navnet, og det er som takk for den viktigste sponsoravtalen NMK Hamar har, forteller Geir Gransbråten på vegne av klubben.

– Avtalen har gjennom korona-tiden gjort det mulig å arrangere cup tross alt, og det gjør det mulig å fortsette å kjøre cup. Pluss vårt tradisjonelle biltrallelotteri, som er en viktig inntektskilde for klubben.

– Rett og slett imponerende

SNART SESONGSTART: Slik ser det ut på Vendkvern nå – vi venter på vår og 1. cuprunde. Foto: Stian Ormestad.

– Vi har i mange år hatt samarbeid med Ifor Williams på biltrallelotteriet, og de to siste år også i forbindelse med Ifor Williams-cup. Men nå har vi fått på plass en avtale som beskriver totalsamarbeidet bedre, og har en lengre tidshorisont. Noe vi er meget fornøyde med, sier Gransbråten.

– Forlengelsen av sponsoravtalen med NMK Hamar er et resultat av at alle parter er fornøyde med samarbeidet vi har hatt gjennom mange år, sier Kim Brandsnes, markedssjef hos Ifor Williams Norge AS.

– Klubbens store aktivitetsnivå og den frivillige innsatsen som gjøres i form av både dugnad og tilrettelegging, er rett og slett imponerende.

Et positivt aktivitetstilbud

VIKTIG SAMARBEID: NMK Hamar og Ifor Williams har funnet sammen i flere år nå, og viderefører samarbeidet fremover også. Foto: Stian Ormestad.

– For oss så er det viktig å samarbeide med aktører som gir noe tilbake. Både cupen og biltrallelotteriet har en stor verdi for oss, og er et viktig ledd i den lokale merkevarebyggingen.

– I tillegg tar vi også vårt samfunnsansvar med å gi noe tilbake, til en organisasjon som drives av frivillighet og et aktivitetstilbud som gir positive ringvirkninger både for store og små.

Tittelforsvarere fra fjorårets Ifor Williams-cup er Kevin Wiken (NMK Hamar) som vant fjorårets cup sammenlagt – uten en eneste enkeltseier, Marthe S. Nilsen (NMK Hamar) som vant både finaleløpet og cupen sammenlangt, og det samme gjorde Lars Erik Aasvestad (NMK Hamar) i åpen klasse.

Cupen kom i stand foran 2019-sesongen som Hamar-cup, og har siden 2020 hatt navnet Ifor Williams-cup. Mer info finner du på NMK Hamars nettside.

VANT MED ET SMELL: Kevin Wiken (NMK Hamar) vant sammenlagt, til tross for denne vrakingen i 2. runde – cup er cup, og alt kan skje! Foto: Stian Ormestad.

Se bilder fra finaleløpet i fjor.

Les mer om NMK Hamar.