Påmelding til Bilcross.no nyttårsrace 2022

Vil du slenge deg med i Bilcross.no nyttårsrace? Vær rask – det er begrenset antall plasser. OPPDATERT: PÅMELDING ER STOPPET – DET ER FULLT OG VEL SÅ DET!

Les også: To hadde den samme gode ideen – helt på likt.

  • Send navn, klubb, nick, postadresse og telefonnummer til bilcross.no@gmail.com. OBS: Begrenset antall deltakere! Det settes opp reserveliste hvis startlisten blir full.
  • Du bekrefter ved påmelding at du er klar for deltakelse lørdag kveld og søndag kveld, begge kvelder i tidsrommet senest fra 17.50 til og med siste heat / finale med start cirka klokka 20.00 er ferdigkjørt. Du må spille på Playstation 4 / 5 – plattform.
  • Startliste legges ut på Bilcross.no, og den fungerer som en bekreftelse på deltakelse for alle deltakerne som kom med før det ble fullt. Står du ikke på startlisten, kom du dessverre ikke med i dette løpet. Førstemann til mølla gjelder!
  • Alle som melder seg på plikter å sitte klar i god tid for å komme inn i lobby minst ti minutter før planlagt starttid for sitt heat / sin finale. Det er en del som skal organiseres for hvert heat / hver finale, så det er ikke sikkert at starten går helt på minuttet oppsatt tid, men det tas sikte på det. Det settes opp venteliste, du kan komme med på kort varsel!
  • Lobbyens host er enten ormisracing (Stian Ormestad) eller gull_gjengen (Jan Fredrik Bronken) – legg til begge som venn i god tid før løpet for enklere å invitere kjørere til hvert heat / hver finale.
  • Det er er ingen startavgift.
  • Denne siden fungerer som oppslagstavle for Bilcross.no nyttårsrace 2022.

Her kan du lese mer om Bilcross.no nyttårscup.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

I 2022 smeller det – nå legges planen for en helt vanvittig sesong!

,