I 2022 smeller det – nå legges planen for en helt vanvittig sesong!

FULL FART I PLANLEGGINGEN: Bilcrossarrangører over hele landet planlegger for en normal 2022-sesong – og har du tips om løp, så send Bilcross.no en epost! Arkivfoto: Stian Ormestad.

Etter ett par sesonger preget av pandemi, koker det overalt i bilcross-Norge foran en 2022-sesong som planlegges som normalt. Landsfinaler og storløp skal etter planen være tilbake, og det mangler ikke på spennende ideer for nye og heftige løpsopplegg.

Bilcross 40 år – les alle jubileumssakene her.

For Bilcross.no sin del har den neste bilcross-sesongen har ofte vært spikret før den forrige er ferdig.

Allerede i september / oktober har planen for det neste året vært stappfull og vel så det.

Dirrer etter å komme i gang igjen for fullt

Det var normalen – helt frem til og med sesongforberedelsene for en ny sesong på høstparten for to år siden Men da visste vi ikke hvordan ett par korona-år skulle legge en demper på bilcrossen, som alt annet.

Nå merker vi derimot at ildsjeler over hele landet er superivrig etter å komme i gang for fullt igjen, og det har eksplodert med henvendelser angående 2022-sesongen.

– Vi kan ikke annet enn å håpe og tro på at det blir en mer normal sommer i 2022, forteller en av arrangørene som har noe nytt og veldig spennende på gang.

Tips om løp

Mye det samme sier andre arrangører, som alle kjører på som om 2022-sesongen skal gå som normalt. Både Landsfinaler og storløp av mange slag er varslet at kommer tilbake. Vi kommer nærmere tilbake til de superspennende planene for nye løpsopplegg, i egne saker fremover.

Bilcross.no samler opp alle gode tips for 2022-sesongen, og prøver å legge en kabal som skal gå opp i løpet av den første desember-helga som ligger foran oss. Det er allerede mye rått å velge i!

Men det er likevel fint om alle som har ønsker om løp som bør dekkes av Bilcross.no tipser om det så snart som mulig, og senest innen 5. desember 2021, så vi får den hele og fulle oversikt når planen skal legges for 2022.

Send info om tid, sted, arrangør og gjerne kontaktinfo til Bilcross.no@gmail.com.

BILCROSS.NO: Etter at bilcross feiret 40 år i 2021, dukker det opp et nytt jubileum i 2022: Da fyller Bilcross.no 20 år! Foto: Linda Flåteteigen.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

Les også om det aller første bilcrossløpet: – Det tok helt av!