Bilcross.no nyttårsrace 2022 – oppslagstavle

Her finner du alt om Bilcross.no nyttårsrace.

Les også: To hadde den samme gode ideen – helt på likt.

Førermelding 1:

Hei og takk for påmelding til nyttårsracet!

– Alle oppfordres til å sende et bilde av seg selv i gamingsituasjonen i løpet av dagen i dag, fredag.

– Det var en overveldende stor interesse for dette opplegget, mye mer enn vi hadde forutsett i vår villeste fantasi. Derfor får vi ikke plass til alle, dessverre. Sjekk startlisten, der ser du om du er med som deltaker eller om du står på reservelisten.

– Som deltaker plikter du å være tilgjengelig både lørdag og søndag kveld, så vi får gjennomført løpet etter planen – med opprykk og evt reserver. Deltakere kan bli skøvet opp i et annet heat / finale, alle på reservelisten kan komme med på kort varsel. Reserver blir invitert til lobby og får en mulighet med tidsbegrensning.

– Alle må legge til ormisracing (Stian Ormestad) og gull_gjengen (Jan Fredrik Bronken) som venner så vi får invitert og fylt opp lobbyen kjapt før hvert heat.

– Vi forutsetter at alle har satt seg inn i rammer og regler for løpet før påmelding, og at alle spiller fra en PS 4 eller 5 konsoll.

– VIKTIG!!! Må du melde avbud, gjør det omgående. Det er flere på ventelisten enn på startlisten, så vi vil veldig gjerne fylle på og ha fulle heat / finaler.

– Dette skal bare bli moro og show, men vi legger opp til ryddig og hard kjøring. Det kan bli delt ut flagg av den sorte typen, så hold dere i skinnet – og ha det moro!

– Skulle det dukke opp tekniske problemer utenfor vår kontroll, ber vi om forståelse for det.

Vi gleder oss til helga, og kan konstatere at vi har et startfelt vi bare kunne drømme om. Spre gjerne ordet om at vi prøver å livesende det hele, mye mulig det blir hele tre speakere i bua – så dette bør bli bra. Abonner på Bilcross.nos YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/bilcrossarkivet

Finaleoppsett finner du her.

Finaleresultater leser du om her.

Totalresultater med tider finner du her.

Les mer om Bilcross.no nyttårscup.

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

,