Årets julegave: – Nå kan Landsfinalen bare komme!

ALT PÅ STELL: Torill Karlsrud skal på vegne av NMK Nore Uvdal grønnflagg-vinke i gang NMKs Landsfinale på Smådøl motorsenter i august 2022 – med full 4G-dekning på plass, som det siste som manglet på det fantastiske motorsportanlegget. Foto: Stian Ormestad.

Endelig er det mulig å komme i kontakt med omverden fra Smådøl motorsenter.

Les også: Vant igjen – 23 år etter aller første Smådøl-seier!

Aldri så galt at det ikke er godt for noe: Hadde NMKs Landsfinale gått som planlagt på Smådøl i 2020, hadde det vært helt uten kontakt med omverden. Så også hvis den hadde gått i 2021.

Men i 2022? Da blir det full fart – også på det store internettet!

En stor sort flekk på dekningskartet

TRE ÅR SIDEN SIST: Når Landsfinalen er tilbake i 2022, er det hele tre år siden forrige oppgjør. Arkivfoto: Stian Ormestad.

For etter to år med korona-utsettelser, og hele tre år etter forrige Landsfinale i bilcross, kommer endelig storløpet med den største S-en av dem alle tilbake i 2022 – og det på den fantastiske Smådølbanen.

Det eneste minuset med dette flotte baneanlegget, har vært mobildekningen. Null forhold, bortsett fra hvis du er heldig å få en prikk på en haug langt oppe i lia.

Nå, derimot, har den svært etterlengtede og lenge lovede mobilmasta kommet på plass.

Kontakten er nå opprettet

– Årets julegave til NMK Nore og Uvdal!, skriver Torill Karlsrud til Bilcross.no på vegne av NMK Nore Uvdal: – Full 4G dekning!!!

– Endelig er det mulig å oppnå kontakt med omverdenen fra Smådøl motorsenter. Ei uke før julaften var det julaften på Smådøl: Fredag 17. desember koplet Telenor til sin nye mast rett oppi lia ved motorsenteret.

– Dette har vi venta på så lenge, og vil gjøre våre arrangement mye smidigere i forhold til betalingstjenester, og ikke minst tryggere for all aktivitet som foregår i nedre del av Smådøl.

Hilse hjem – uten problem

Og alle landsfinalister på banen, alle i publikumslia, og utskremte journalister av alle slag – også fra Bilcross.no – kan hilse hjem med siste nytt fra løp på Smådøl.

I 2022 står både vårløp, Smådølfestivalen og NMKs Landsfinale på planen for den driftige klubben. Sjekk den foreløpige Bilcross.no-planen her.

Bilcross.no skal også selvfølgelig makse dekningskapasiteten til det fulle fra Landsfinalen på Smådøl – endelig!!!

Se Landsfinalen 2003 – forrige gang løpet gikk på Smådøl:

Har du ikke sett filmen 40 år med bilcross? Se den her:

Les også om det aller første bilcrossløpet: – Det tok helt av!

, ,