Her ser du Neglespretten 2021 live

Akkurat nå går første start i Neglespretten 2021, som også teller som finaleløp i årets Ifor Williams-cup. Det er fritt frem å komme som publikum for første gang på to år, men det er også livesending for alle som vil følge moroa på skjermen.

Sjekk også: – Dette blir en bilcrossfest!

Første start er fremskyndet til klokka 08.15, og det skal kjøres tre omganger og finaler før det blir mørkt – med 160 biler!

Dette blir skikkelig show, ingen tvil om det. – Vi har fått et perfekt høstvær i dag, vil jeg si, er værrapporten fra speaker Mats Bjerknes før første start.

Tradisjonsrik sesongavslutning

NMK Hamar har stått på gjennom pandemien, og får lønn for strevet med en Neglesprett uten korona-restriksjoner. Det fylles på med publikum – uten påmelding eller maksantall.

Det skal kjempes om seier i den prestisjetunge og tradisjonsrike sesongavslutningen med Neglespretten, og det skal kjempes om totalseier i cupen i tre klasser: Dame, junior og åpen.

Her kan du lese med om forrige runde i cupen og hvem som tok over ledelsen i de tre forskjellige bilcrossklassene før finaleløpet.

Mer info om løpet finner du på arrangøren NMK Hamars sine nettsider (ekstern lenke).

LEDER CUPEN: Tross denne stjernesmellen i A-finalen i forrige cup-runde, leder Kevin Wiken (NMK Hamar) juniorklassen før finaleløpet. Foto: Stian Ormestad.

Fra arkivet: Kuppet cupen uten en eneste seier.

Sjekk også: – Hva er det som er så moro med bilcross, ‘a?

Les mer om NMK Hamar og Ifor Williams-cup i Bilcross.no-arkivet.

,