Her kan du se tidenes første Juniorfestival live

Første heat i tidenes første Juniorfestival i bilcross slippes av startplaten på Starmoen motorbane klokka 09.00 lørdag 28. august 2021. Over ser du løpet direkte.

Les mer om Juniorfestivalen: – Mye kjøring og enda mer premier!

Tidligere i sommer lanserte NMK Elverum Juniorfestivalen, et løp dedikert juniorkjørerne i bilcross – som korona-tiden har gått aller mest utover.

Det er ikke en erstatning, men et plaster på såret for tapte junior-år, etter to sesonger uten Juniorlandsfinale og andre storløp.

En dag dedikert til de yngste bilcrosserne

JUNIOR-OPPGJØR: Ikke på to år er det blitt kjørt et rent junior-løp i hele Norges land. Ikke før Juniorfestivalen på Starmoen, NMK Elverum, denne helga. Foto: Stian Ormestad.

Ikke siden Juniorlandsfinalen 2019 for to år siden er det blitt kjørt et rent junior-løp. Interessen er stor og startlisten ble kjapt imponerende lang.

Rett oppunder hundre deltakere er klare, i alderen 14 til 18 år. Startlisten finner du her (ekstern lenke), og der finner vi mange unge kanoner.

Det blir massevis av premier, også utenom de vanlige til de som til slutt står i finaleoppsettet og på toppen av seierspallen. Her er det viktigste å delta.

Rekordmange finaler

Arrangørklubben NMK Elverums juniormedlemmer tok initiativet til løpet, og de har stått for planlegging av løpet.

– Klart vi skal kåre en vinner, så det blir status sånn sett – men dette er mest for å gi alle en mulighet til å kjøre og være sammen. Med juniorene i fokus, forteller løpsleder Therese Bruer Larsen til Bilcross.no.

Det kommer til å bli mange tøffe fighter, som seg hør og bør på bilcrossbanen, og du kan følge alt via livesending fra løpet øverst i denne saken. Bilcross.no dekker også løpet i våre kanaler.

Første start går klokka 09.00 på lørdag morgen, og det skal kjøres fire omganger før rekordmange finaler – helt fra N- til A-finale.

Les mer: Årets junior-oppgjør!

JUNIORENES DAG: NMK Elverums egne juniorer har laget løpet, foran fra venstre Anniken Lindfjord, Elias R. Grinden, Tobias Østbye, Sunniva R. Grinden, andre rekke nedenfra venstre Emma Julie Østbye, Marie Bryhn, Vilde Emilie Holen, Benedicte Holen, Ørjan Haugen, Lars Rivenes, tredje rekke Petter Fossum, Jørgen Svensberget, bakerste rekke Mathias Østli, Malin Rivenes, Jonas Holtet, Daniel Lindfjord, Jens Berger, Kristian Aasheim. Foto: Wenche Norberg-Schulz.

Sjekk NMK Elverums nettside og Facebook-side for mer info (eksterne lenker).

Les mer om arrangøren NMK Elverum.

,