Robin (21): – Det å stille til start er en seier i seg selv!

Bilcrossjenta ville ikke gå glipp av sommerens store høydepunkt. Da var det bare å begynne å bygge bilcrossbil – se video over.

Sjekk tattisen: – Bilcross er jo min store lidenskap!

Robin Celine Stensrud (NMK Aurskog Høland) har vært med på å bygge bilcrossbil før, men dette var første gang hun startet opp på et prosjekt helt alene.

21-åringen hadde gledet seg stort til årets Sommerfestival, som var tilbake etter ett års korona-pause. Da var det bare å begynne å bygge bil.

Godt over hundre arbeidstimer

BILCROSS ER LIVET: – Mange av mine beste venner har jeg fra bilcrossen, sier Robin om lidenskapen. Så glad er hun i bilcross, at hun har tatovert en bilcrossbil. Foto: Stian Ormestad.

Hennes trofaste mekkevenn pappa måtte jobbe gjennom sommeren, og kunne ikke ta ansvaret for et nytt bilcrossprosjekt. Riktignok hjalp han til på telefon, etter jobb og i helger, sammen med noen andre gode hjelpere.

Men det var Robin som tok regien på bilbyggingen hele veien, helt frem til hun og den nyriggede Mitsubishien sto på startstrek i Sommerfestivalen – og gikk hele veien til A-finale.

– Det har vært mange timer jobb, sikkert godt over hundre, forteller Robin til Bilcross.no.

Mange gode hjelpere

– Jeg starta alene cirka to uker før løpet. Fikk så litt hjelp av venner med å dra frem en bil som hadde stått på gress siden 2017, og til å få ut ledningsnett og motor.

Robin vil takke flere gode hjelpere underveis: – Stian Opheim og pappa er de to som har stått på aller mest. Rolf Narvestad har lånt ut verkstedet sitt.

Pluss matservering underveis til en etter hvert trøtt, sliten og sulten bilcrossjente fra mamma, bestemor, med flere.

Se video i toppen av denne saken!

IKKE ET SOLO-LØP: Ingenting i bilcross er et sololøp, så Robin får god hjelp – som alle andre i dette gamet her. Pappa og Stian har stått aller mest på, men også mange andre har hjulpet med stort og smått – og ikke minst matservering underveis til en sliten, trøtt og sulten bilcrossjente. – Bare det å stille til start er en seier i seg selv, sier en strålende fornøyd Robin til Bilcross.no. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk også: Alle Bilcross.no-bildene fra Sommerfestivalen 2021.

Sjekk tattisen: – Bilcross er jo min store lidenskap!

Les om flere bilcross-profiler.

, ,