Endelig Elverumfestival – her finner du liveresultater

ALT KLART: For Elverumfestivalen 2021 – to år siden forrige festival, fjorårets festival ble korona-avlyst. Arkivfoto: Stian Ormestad.

200 startende og opptil 800 publikummere fordelt over to dager og flere kohorter – det blir en så tilnærmet normal Elverumfestival som mulig når storløpet er tilbake denne helga.

Les også: Bilcross.no gir bilcross til folket!

– Elverumfestivalen har en tradisjon for et stort og engasjert publikum, vi kunne ikke ta fra de gleden med å se bilcross på Starmoen i år igjen.

– Derfor har vi som arrangør valgt å dele de opp i flere kohorter, forteller løpsleder Therese Bruer Larsen på vegne av arrangøren NMK Elverum.

Legger alt til rette for en flott motorsporthelg

– Det kommer 200 førere, som kan ha med seg hver sin mekaniker. Så har vi åpnet for 400 publikummere hver dag. Dette vil gi oss 800 totalt, som er maks antall vi kan være i et utendørs arrangement.

Arrangøren har stort fokus på smittevern og har lagt klare planer for hver kohort. Et slikt korona-opplegg krever mye, og derfor er det viktig at alle forholder seg til de regler som er satt, respekterer sperrebånd, og hører på det vaktene sier.

– Vi har lagt til rette for at alle skal få en bra helg med gode motorsportopplevelser og håper at alle er med på å dra dette i havn sammen, sier Therese.

Liveresultater på nett

Dessverre blir det ingen livesending fra Elverumfestivalen, men arrangøren legger opp til å legge ut resultater fortløpende på nett (ekstern lenke).

Mer info om løpet med startlister, tilleggsregler og tidsskjema finner du på arrangøren NMK Elverums nettsider (ekstern lenke).

Bilcross.no vil også oppdatere sin snap, legg gjerne til bilcrossno. Bilder og nyheter fra løpet kommer her på Bilcross.no.

Les mer om Elverumsfestivalen i Bilcross.no-arkivet.

ALTERNATIVSPOR: Et litt vel alternativt alternativspor i den foreløpig siste Elverumfestivalen før denne helgas comeback. Men dette endte faktisk ikke med rundvelt..! Arkivfoto: Stian Ormestad.

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

Bilcross-bloggen: Vi digger gamle bilcrossklipp!