Steffen skal slåss med Truls og Hellstrøm

NERVER: Steffen Raaholdt (NMK Valdres) innrømmer at han er litt nervøs før et litt spesielt oppgjør på bilcrossbanen: – Det blir sikkert moro, som alltid i bilcross – men det grues litt også! Arkivoto: Stian Ormestad.

Steffen Raaholdt håper på en smakebit på noe snadder, uansett om han slår eller blir slått av TV-kjendis-duoen. De skal til Valdres for å sjekke ut lokale matskatter – og slå seg løs på bilcrossbanen.

Sjekk også: Savner du Goldagsløpet? Sjekk denne hyllesten!

Onsdag denne uka skal de kjente TV-profilene Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm møte lederen i NMK Valdres i et mini-bilcrossløp på Sundvold motorbane, melder NMK Valdres på sine nettsider.

Duoen er, som vanlig, på leit etter matskatter, og i Valdres finner de nok mange lokale matskatter. Og de finner en rå bilcrossbane.

UTFORDRING: Kjendis-duoen i TV-programmet Truls ala Hellstrøm får tommelen opp på Sundvoll motorbane, NMK Valdres, onsdag 29. juli 2020. Foto: Stian Ormestad,

– Håper jo på litt mat

– De skal besøke diverse produsenter i Valdres, forteller Steffen Raaholdt til Bilcross.no. Han er lederen i NMK Valdres, som skal slåss med duoen på bilcrossbanen.

– Det blir sikkert moro, som alltid i bilcross – men det grues litt også, innrømmer Steffen til Bilcross.no to dager før det braker løs.

– Kanskje vanker det litt god mat og drikke på deg, også?

– Håper jo på litt mat, men vet ikke, sier Steffen og ler.

Bilcross i beste sendetid

NMK Valdres legger tilrette for fart og futt og moro i beste sendetid. Klubben var også blant de aller første som dro igang løp etter korona-stoppen.

Truls ala Hellstrøm er blitt et av Norges mest populære TV-program. Så dette blir helt sikkert enda et artig innslag – bilcross blir aldri feil!

Arrangøren ønsker at publikum skal komme for å lage liv og røre, og det er derfor åpnet for 200 publikummere – som må melde seg på i forkant på NMK Valdres sine nettsider (ekstern lenke).

Bilcross.no dekker også moroa.

VALDRES-CROSS: NMK Valdres var også en av de aller første arrangørene som dro igang løp etter korona-stoppen. Det skjedde første helga i juli. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Nå er Landsfinale-datoene for 2021 klare.

Sjekk også: Spolert bilcross-sesong? Ikke for denne bilcrossjenta!

Sjekk også: Fjorårets heftigste nykommer er tilbake nå i 2020!

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!