Påmeldingen er i gang til Roppecrossen 2020!

ACTION: En utfordrende bane, med skikkelig tett og tøff bilcross! Det er Roppemoen og Roppecrossen. Foto: Stian Ormestad.

Roppecrossen ble utsatt i håp om at det lot seg kjøre bilcross igjen i korona-tid. Og det gjør det! I kveld åpner påmeldingen, og det gjelder å være kjapt ute med påmelding for å være sikret plass!

Sjekk også: Ingen Landsfinaler i 2020 – alle forskyves til 2021.

Midt i korona-krisa i mars skrev NMK Nedre Hallingdal om Roppecrossen 2020:

– Hei alle sammen! Årets Roppecross er blitt utsatt til 11. juli. Så da krysser vi fingrene for at korona-situasjonen har roet seg, og at vi får kjørt billøp da!

Maks 95 deltakere

Og det har heldigvis klubben fått rett i, og nå meldes det fra den kanten at tilleggsregler er klare og påmeldingen åpnet fredag 19. juni klokka 18.00.

Og påmeldingene renner inn, sjekk status på startlistene her. Og sjekk arrangøren NMK Nedre Hallingdals nettsider (eksterne lenker) for mer info og påmelding.

Deltakerantallet begrenses til 95 på grunn av korona-restriksjoner. Så her lønner det seg nok å være tidlig ute med påmeldingen!

Gjør bilene klare til løp!

– Det blir begrenset med publikum, så en gyllen anledning til å være på bilcrossløp er å hjelpe til – alle som vil kan ta kontakt med meg, sier Vegar Aasen, som er å treffe på telefon 900 57 431 eller epost vegaraasen@hotmail.com.

– Vi sparer de beste jobbene til de ivrigste, det vil si sitte på post og styre lys, forteller Vegar til Bilcross.no.

– Vi oppfordrer sjåfører til å gjøre bilene sine klare til løp og komme og kjøre Roppecrossen 2020!

Les mer om Roppecrossen i Bilcross.no-arkivet.

Sjekk også: – Hva er det som er så moro med bilcross, ‘a?

Større aktivitet i bilcross-garasjene enn noen gang?