Større interesse enn vi kunne forestilt oss – vi utvider premiebordet!

Vi lovet kjøresko i førstepremie, men nå utvider vi også med kjørehansker og balaklava til andre- og tredjeplassen sammenlagt i Bilcross.no bakkeløpcup 2020.

Vant første løp i vår virale Bilcross.no-cup: – Sykt kult, og veldig spennende!

Da vi lanserte Bilcross.no bakkeløpcup 2020 hadde vi aldri drømt om så stor interesse.

PREMIE: Splitter nye kjøresko fra TK SPORT. Pluss at premiebordet utvides med kjørehansker og balaklava, også fra TK SPORT. Vi slenger med noen BILCROSS.NO-klistremerker også! Foto fra nettbutikken.

Hele 273 kjørte det første løpet i cupen!

Utvider premiebordet

TK SPORT var kjapp til å sponse splitter nye kjøresko fra Turn One i førstepremie.

Og er like kjappe til å slenge med kjørehansker og balaklava i premie til resten av pallen i cupen sammenlagt – nå som vi ser hvor enorm interesse det ble for et digitalt Bilcross.no-cup-alternativ i disse korona-tider.

Vi slenger også med noen Bilcross.no-klistremerker. Og vi omtaler cupen her på Bilcross.no – så heder og ære vil det også vanke i store monn!

Bakgrunn: Hvem blir raskeste bilcrosser online?

Startliste for Bilcross.no bakkeløpcup 2020.

Alt om Bilcross.no bakkeløpcup 2020.

LEDER ETTER FØRSTE LØP: Christian Hobæk (NMK Larvik) leder etter seier i det aller første løpet ut – nå gleder 19-åringen seg til fortsettelsen! Foto: Stian Ormestad.

Bilcross.no har alltid vært og vil alltid være gratis. Men mange spør om å likevel få bidra, så derfor har vi somla oss til å opprette Vipps: 54 02 81. Alle monner drar, bidra bare hvis du har lyst!

Bilcrossen blir satt på vent: Avlysninger og utsettelser.

Les også: Større aktivitet i bilcross-garasjene enn noen gang?

Bilcross-bloggen: – Det fantastiske bilcross-Norge!

, ,