Søndag kveld starter Eliterace-påmelding – klar?

YES!!! Martin Borten (NMK Melhus) tok sin aller største bilcross-seier i Eliteracet i fjor. Foto: Stian Ormestad.

Ruger du på en av de eksklusive invitasjonene? Da er det bare å sitte klar med påmeldingen til årets Eliterace – råere enn noen gang.

Les også: Bilcross er på sitt beste på Bjorli!

Årets Eliterace-dato er lørdag 30. mai 2020, ifølge Anders Kongsrud fordi solen alltid skinner på denne datoen på Bjorli.

Det som er sikkert, er at det kommer til å slå gnistrer av kjøringen denne dagen:

Samler eliten i norsk bilcross

Bare de beste fra storløp gjennom hele fjorårssesongen har fått invitasjon, og disse har en åpning på tre uker på å melde seg på – fra klokka 18.00 søndag 1. mars til samme klokkeslett søndag 22. mars.

Skulle det bli noen ledige plasser opp til taket på 150, blir det åpnet for ekstra påmelding i åpen klasse i perioden 23 – 29. mars. Hvem som får en av de få plassene som kanskje kan bli ledig, avgjøres ved en direktesendt loddtrekning på Facebook.

Som alltid skal Eliteracet by på mye ekstra moro for både små og store. Det blir blant annet hoppeslott, fredagstaco etter trening, gratis herreklipp fredag kveld, og sist, men ikke minst: Fest med livemusikk i storteltet lørdag kveld etter løpet.

Pinse og langhelg

– Med pinsehelg og mandagsfri burde bilcrossfolket sette en ring rundt 30. mai-helga i kalenderen med en gang, anbefaler Anders Kongsrud på vegne av arrangøren NMK Nord Gudbrandsdal.

– Mange kanoner har allerede meldt sin ankomst, blant andre EM-fører Sondre Evjen (NMK Gol) som sikter seg inn på øverste plass på pallen. Patrick Gystad (NMK Gardermoen) kommer med en liten spennende sak som det skal bli vanskelig å følge.

– Og lokale helter går for mye volum i sine folkevogner, røper Anders til Bilcross.no.

Og enda mer får vi nok greie på etter hvert. Har du tips om Eliterace-prosjekt? Tips på bilcross.no@gmail.com.

ENDELIG! Vanja Myren Fossum (NMK Aurskog Høland) kunne tilslutt ta med seg den største pokalen hjem fra Eliteracets dameklasse i fjor. Foto: Stian Ormestad.

VAKKERT I VOLVO: Fjorårets juniorvinner Emil Sivesind (NMK Gjøvik) kjører fantastisk flott med Volvo 240. Foto: Stian Ormestad.

YES!!! Martin Borten (NMK Melhus) tok sin aller største bilcross-seier i Eliteracet i fjor. Foto: Stian Ormestad.

Mer info om løpet finner du på Eliteracet.no (ekstern lenke).

Les mer om Eliteracet i Bilcross.no-arkivet.