Sjekk sammenlagtresultat i Bilcross.no-cup 2019

JUNIORPALLEN: Espen Løver (NMK Grenland) spruter champis på juniorpallen – 2. plass i finaleløpet holdt til sammenlagtseier i cupen. Foto: Anne Beth Mål Arntzen.

Årets Bilcross.no-cup er ferdigkjørt, og til slutt sto følgende på toppen av sammenlagtlisten i etter en nervepirrende 2019-cup helt inn til siste målflagg: Thea Martinsen, Espen Løver og Morten Sætren.

Bilcross.no-cup 2019: Martinsen, Løver og Sætren til topps!

Bilcross.no-cup 2019 startet på Kongsberg i april, fortsatte på Sigdal i juni, og ble avsluttet med finaleløp på Konsmo i september. Her er sammenlagtresultatene for alle tre bilcrossklasser etter alle tre cuprundene:

BILCROSSNO-CUP 2019, sammenlagtresultat juniorklasse.

BILCROSSNO-CUP 2019 sammenlagtresultat dameklasse.

BILCROSSNO-CUP 2019 sammenlagtresultat åpen klasse.

Bilcross.no takker for samarbeidet med årets arrangørklubber NMK KongsbergNMK Modum Sigdal og NMK Konsmo.

VANT – UTEN EN ENESTE SEIER: Morten Sætren (NMK Drammen) vant ingen av cup-rundene, men vant likevel cupen sammenlagt tilslutt, etter å ha sanket poeng jevnt og trutt i alle tre cup-runder. Foto: Anne Beth Mål Arntzen.

SEIER I FINALELØPET – OG TOTALSEIER I BILCROSS.NO-CUP: Thea Martinsen (NMK Drammen) trodde finaleløpet var over etter en smell i autovernet lørdag, men kom sterkt tilbake og vant på Konsmo foran Henriette Davidsen (NMK Hurum Røyken) og Alida Kvål (NMK Sandnes og Jæren). Foto: Anne Beth Mål Arntzen.

Se bilder fra finaleløpet i Bilcross.no-cup 2019 (Arntzen foto).

Bilcross.no-cup 2019: Kvalifisering til Landsfinaler og Eliterace – og 60.000 kroner i pengepremier!

Les mer om Bilcross.no-cup i Bilcross-arkivet.

,