Slik foreslår du kandidater til Årets bilcrossnavn 2019

FLOTTE FOLK: Vi som driver Bilcross.no vet at det er mange flotte folk å ta av i bilcrossmiljøet – vi treffer på dem hver helg gjennom sesongen! Foto: Stian Ormestad.

ÅRETS BILCROSSNAVN: Har du en favoritt til Årets bilcrossnavn 2019?

  • Forslag må sendes på epost til bilcross.no@gmail.com eller som melding til Bilcross.no på Facebook.
  • Husk å merke epost eller melding med «FORSLAG TIL ÅRETS BILCROSSNAVN 2019».
  • Skriv en kort og konkret begrunnelse. Denne vil utgjøre presentasjonen av kandidaten under avstemningen på Bilcross.no. Ved flere nominasjoner på samme kandidat blir det en blanding av begrunnelsene.
  • Fristen er mandag 10. desember 2018. Forslag som kommer etter klokka 23.59 denne dato blir ikke tatt med.

Alle slags ildsjeler kan bli foreslått!

ENGASJEMENT: Bilcross engasjerer, og Bilcross.no videreformidler moroa! Nå skal vi kåre Årets bilcrossnavn – en som har bermerket seg ekstra mye. Foto: Stian Ormestad.

Årets bilcrossnavn kan både være den som kommer først i mål, men også den som ofte havner lenger bak. Eller opp-ned på taket.

TIDENES FØRSTE: Christian Hobæk (NMK Larvik). Foto: Stian Ormestad.

For det er ikke bare sportslige prestasjoner bak rattet som teller:

Alt fra utøvere, folk i arrangørstaben, viktige støttespillere og publikummere – ja, alle slags ildsjeler innen bilcrossen – kan nomineres.

Begrunnelsen kan være en enkelthendelse, like gjerne som mange og lange år i gamet. En spesielt fin handling, fair race, en ukuelig stå-på-vilje, et fantastisk humør uansett hva som skjer, en morsom historie, eller noe annet spesielt.

Det finnes så mange flotte folk i bilcrossmiljøet, enten de kjører, mekker og skrur, sponser, heier, eller hjelper til med å arrangere løp.

Vinner heder og ære – og masse oppmerksomhet

GARASJEBESØK: Den som blir foreslått og stemt frem som Årets bilcrossnavn får Bilcross.no på garasjebesøk på nyåret. Foto: Stian Ormestad.

Bare det å bli foreslått og komme med i avstemningen, er en ære.

Men husk: Det må være en person, ikke grupper som for eksempel en klubb eller et team. Og husk også å skrive en begrunnelse som gjør at akkurat din favoritt får mange stemmer!

Bare begrunnede forslag som er mottatt innen fristens utløp tas med videre, og Bilcross.no vil velge ut hvem som blir med i avstemningen tilslutt. Her vil antall nominasjoner og begrunnelse spille inn. Av erfaring vet vi at det vil komme inn mange forslag.

Avstemning på Bilcross.no

Bilcross.no-leserne stemmer frem Årets bilcrossnavn, som vinner heder og ære.

I fjor viste lokalpresse over det ganske land interesse for sine kandidater i kåringen.

Vinneren presenteres også i en større sak på Bilcross.no.

SOMMER, SOL OG BILCROSS: Mens vi venter på en ny sesong, lager vi litt spenning her på Bilcross.no! Foto: Stian Ormestad.

Les om Årets bilcrossnavn 2018.

Les mer om Årets bilcrossnavn i Bilcross.no-arkivet.