Mange forslag til Årets bilcrossnavn 2019!

ENGASJEMENT: Bilcross engasjerer, og Bilcross.no videreformidler moroa! Nå skal vi kåre Årets bilcrossnavn – en som har bermerket seg ekstra mye. Foto: Stian Ormestad.

ÅRETS BILCROSSNAVN: Det har kommet inn enda flere forslag i år enn i fjor. Og enda er det noen timer igjen å foreslå på – frem til midnatt mandag 10. desember.

Bakgrunn: Bilcross.no kårer Årets bilcrossnavn 2019!

Det var i fjor, på samme tiden av året, at vi spurte Bilcross.no-leserne om forslag til Årets bilcrossnavn. Og vi fikk stor respons. I år er antall forslag enda flere.

TIDENES FØRSTE ÅRETS BILCROSSNAVN: Christian Hobæk ble som 17-åring stemt frem som tidenes vinner av kåringen. Foto: Stian Ormestad.

Ikke så rart, for det er mange flotte folk å ta av i dette gamet:

Husk en god begrunnelse!

Alt fra utøvere, folk i arrangørstaben, viktige støttespillere og publikummere – ja, alle slags ildsjeler innen bilcrossen – kan nomineres.

Begrunnelsen kan være en enkelthendelse, like gjerne som mange og lange år i gamet. En spesielt fin handling, fair race, en ukuelig stå-på-vilje, et fantastisk humør uansett hva som skjer, en morsom historie, eller noe annet spesielt.

Men husk: Det må være en person, ikke grupper som for eksempel en klubb eller et team. Og husk også å skrive en begrunnelse som gjør at akkurat din favoritt går videre til avstemningen på Bilcross.no – og får mange stemmer!

Foreslå din favoritt senest 10. desember!

Begrunnede forslag sendes til bilcross.no@gmail.com eller per melding på Bilcross.nos Facebook-side senest i løpet av mandag 10. desember 2018.

Deretter presenterer vi forslagene på Bilcross.no, sammen med en avstemning som løper til utpå nyåret.

Vi håper på forslag på både unge, halvgamle og gamle, jenter og gutter, kvinner og menn – det er som sagt mange å ta av!

FLOTTE FOLK: Vi som driver Bilcross.no vet at det er mange flotte folk å ta av i bilcrossmiljøet – vi treffer på dem hver helg gjennom sesongen! Foto: Stian Ormestad.

Vinner heder og ære – og hederlig omtale

Bare begrunnede forslag som er mottatt innen fristens utløp tas med videre, og Bilcross.no vil velge ut hvem som blir med i avstemningen tilslutt. Her vil antall nominasjoner og begrunnelse spille inn.

Bilcross.no-leserne stemmer frem Årets bilcrossnavn, som vinner heder og ære – og hederlig omtale.

I fjor viste lokalpresse over det ganske land interesse for sine kandidater i kåringen.

Vinneren presenteres også i en større sak på Bilcross.no.

Sjekk også: Slik foreslår du kandidater til Årets bilcrossnavn 2019

Bakgrunn: Bilcross.no kårer Årets bilcrossnavn 2019!

Les om Årets bilcrossnavn 2018.

Les mer om Årets bilcrossnavn i Bilcross.no-arkivet.