Bilcross.no kårer Årets bilcrossnavn 2019!

GARASJEBESØK: Den som blir foreslått og stemt frem som Årets bilcrossnavn får Bilcross.no på garasjebesøk på nyåret – akkurat som Christian Hobæk fikk som tidenes første vinner. Foto: Stian Ormestad.

ÅRETS BILCROSSNAVN: Etter en fantastisk suksess i fjor, kjører vi på med en ny kåring av Årets bilcrossnavn  – foreslått og stemt frem av Bilcross.no-leserne!

Slik foreslår du kandidater til Årets bilcrossnavn 2019.

Lider du, som mange andre, av bilcross-abstinenser? Vi vil slå i hjel ventetiden med en ny kåring av «Årets bilcrossnavn».

Mange flotte folk å velge blant

ENGASJEMENT: Bilcross engasjerer, og Bilcross.no videreformidler moroa! Nå skal vi kåre Årets bilcrossnavn – en som har bermerket seg ekstra mye. Foto: Stian Ormestad.

Det finnes så mange flotte folk i bilcrossmiljøet, enten de kjører, mekker og skrur, sponser, heier, eller hjelper til med å arrangere løp.

Alle kan foreslå sin favoritt, men husk en kort og konkret begrunnelse for hvorfor du mener akkurat denne bilcrosseren fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Begrunnelsen vil utgjøre presentasjonen av kandidaten under avstemningen på Bilcross.no.

Kriteriene som legges til grunn er vide og takhøyden stor:

Årets bilcrossnavn kan både være den som kommer først i mål, men også den som ofte havner lenger bak. Eller opp-ned på taket.

For det er ikke bare sportslige prestasjoner bak rattet som teller:

SOMMER, SOL OG BILCROSS: Mens vi venter på en ny sesong, lager vi litt spenning her på Bilcross.no! Foto: Stian Ormestad.

Alt fra utøvere, folk i arrangørstaben, viktige støttespillere og publikummere – ja, alle slags ildsjeler innen bilcrossen – kan nomineres.

Begrunnelsen kan være en enkelthendelse, like gjerne som mange og lange år i gamet. En spesielt fin handling, fair race, en ukuelig stå-på-vilje, et fantastisk humør uansett hva som skjer, en morsom historie, eller noe annet spesielt.

Men husk: Det må være en person, ikke grupper som for eksempel en klubb eller et team. Og husk også å skrive en begrunnelse som gjør at akkurat din favoritt får mange stemmer!

Foreslå din favoritt senest 10. desember!

Begrunnede forslag sendes til bilcross.no@gmail.com eller per melding på Bilcross.nos Facebook-side senest i løpet av mandag 10. desember 2018.

Deretter presenterer vi forslagene på Bilcross.no, sammen med en avstemning.

Vi håper på forslag på både unge, halvgamle og gamle, jenter og gutter, kvinner og menn – det er som sagt mange å ta av!

FLOTTE FOLK: Vi som driver Bilcross.no vet at det er mange flotte folk å ta av i bilcrossmiljøet – vi treffer på dem hver helg gjennom sesongen! Foto: Stian Ormestad.

Vinner heder og ære – og hederlig omtale

Bare begrunnede forslag som er mottatt innen fristens utløp tas med videre, og Bilcross.no vil velge ut hvem som blir med i avstemningen tilslutt. Her vil antall nominasjoner og begrunnelse spille inn. Av erfaring vet vi at det vil komme inn mange forslag.

Bilcross.no-leserne stemmer frem Årets bilcrossnavn, som vinner heder og ære – og hederlig omtale.

I fjor viste lokalpresse over det ganske land interesse for sine kandidater i kåringen.

Vinneren presenteres også i en større sak på Bilcross.no.

Les om Årets bilcrossnavn 2018.

Les mer om Årets bilcrossnavn i Bilcross.no-arkivet.