Bilcross.no kårer «Årets bilcrossnavn»!

SOMMER, SOL OG BILCROSS: Mens vi venter på en ny sesong, lager vi litt spenning her på Bilcross.no! Foto: Stian Ormestad.

ÅRETS BILCROSSNAVN: Skal vi rett og slett kåre «Årets bilcrossnavn»? Foreslå din favoritt!

Foreslå din favoritt på epost eller melding!

Lider du, som mange andre, av bilcross-abstinenser? Trøst deg med at vinterpausen ikke blir lang, fra 3-timersløp i slutten av november til Vinterløp i begynnelsen av februar.

SOMMER, SOL OG BILCROSS: Til sommeren skal fjellskrenten på Fuglehaugen fylles med bilcrosspublikum igjen! Foto: Stian Ormestad.

Men likevel: Vi prøver oss på å slå i hjel tiden med tidenes første kåring av «Årets bilcrossnavn».

Mange flotte folk å velge blant

Det finnes så mange flotte folk i bilcross-miljøet, enten de kjører, mekker og skrur, sponser, heier, eller hjelper til med å arrangere løp.

Alle kan foreslå sin favoritt, men husk en kort og konkret begrunnelse for hvorfor du mener akkurat denne bilcrosseren fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Begrunnelsen vil utgjøre presentasjonen av kandidaten under avstemningen på Bilcross.no.

Kriteriene som legges til grunn er vide og takhøyden stor:

Årets bilcrossnavn kan både være den som kommer først i mål, men også den som ofte havner lenger bak. Eller opp-ned på taket.

For det er ikke bare sportslige prestasjoner bak rattet som teller:

Alt fra utøvere, folk i arrangørstaben, viktige støttespillere og publikummere – ja, alle slags ildsjeler innen bilcrossen – kan nomineres.

FLOTTE FOLK: Vi som driver Bilcross.no veit at det er mange flotte folk å ta av i bilcrossmiljøet – vi treffer på dem så å si hver helg gjennom sesongen! Foto: Stian Ormestad.

Begrunnelsen kan være en enkelthendelse, like gjerne som mange og lange år i gamet. En spesielt fin handling, fair race, en ukuelig stå-på-vilje, et fantastisk humør uansett hva som skjer, en morsom historie, eller noe annet spesielt.

Men husk: Det må være en person, ikke grupper som for eksempel en klubb eller et team.

Og husk også å skrive en begrunnelse som gjør at akkurat din favoritt får mange stemmer!

Foreslå din favoritt senest 11. desember!

Begrunnede forslag sendes til bilcross.no@gmail.com eller per melding på Bilcross.nos Facebook-side senest i løpet av mandag 11. desember 2017.

Deretter presenterer vi forslagene på Bilcross.no, sammen med en avstemning.

Vi håper på forslag på både unge, halvgamle og gamle, jenter og gutter, kvinner og menn – det er som sagt mange å ta av!

ENGASJEMENT: Lite er mer nervepirrende enn et actionfylt bilcrossløp! Foto: Stian Ormestad.

Vinner heder og ære – og hederlig omtale

Bare begrunnede forslag som er mottatt innen fristens utløp tas med videre, og Bilcross.no forbeholder seg retten til å velge ut noen kandidater hvis det kommer veldig mange forslag.

Bilcross.no-leserne stemmer frem Årets bilcrossnavn, som vinner heder og ære og presenteres i en større sak på Bilcross.no i løpet av 2018.

Foreslå din favoritt på epost eller melding nå!