Er dette sesongens aller beste bilcrossløp?

GOLDAGSLØPET: Norges største – og beste? – bilcrossløp. Foto: Stian Ormestad.

MENINGER: Nærmere en av tre bilcross.no-lesere mener Goldagsløpet var 2017-sesongens beste bilcrossløp, deretter to løp på samme bane: Landsfinalen og Landskamp på Momarken.

PUBLIKUMSFAVORITT: Goldagsløpet er størst, både med mange publikummere og flest deltakere. Bilcrossbanen på Fuglehaugen byr på massevis med bilcrossunderholding! Foto: Stian Ormestad.

 

Beste bilcrossløp i 2017 - hva mener du? (opptil fem svar er mulig)

Vis resultater

Loading ... Loading ...

En fantastisk 2017-sesong er over, fra Vinterløp i februar, via store sommerløp og tre verdige Landsfinale-vinnere, til Neglespretten i oktober, og en siste krampetrekning med 3-timersløpet på Grenland i slutten av november.

GOLDAGSLØPET: Gjennom tre tiår har Goldagsløpet vært sesongens høydepunkt. Foto: Stian Ormestad.

Rendalspokalen i fjor – Goldagsløpet i år?

I fjor stemte Bilcross.no-leserne frem Rendalspokalen som 2016-sesongens beste bilcrossløp, med Goldagsløpet på en god andreplass. I år ligger Goldagsløpet an til å stikke av med flest stemmer, med totalt 25 løp å velge i blant.

Det har vært en heftig bilcross-sesong, der Bilcross.no har levert små og store bidrag i bilder, video og tekst til aviser i kriker og kroker i inn- og utland.

Vinterpausen blir neppe lang, for NMK Aurskog Høland har planer om å starte 2018-sesongen med Vinterløp på nyåret – akkurat som de gjorde i år.

Men det blir, enten man liker det eller ikke, ett par måneders bilcross-pause. Da er det på tide å gjøre opp status for sesongen som ligger bak oss.

25 løp å velge blant

Bilcross.no har nok en gang satt nye leserrekorder i løpet av sommeren, og vi har valgt ut de 25 løpene som har gitt mest trafikk:

Når det gjelder antall sidevisninger topper Landsfinalen på Momarken, der Petter Leirhol (NMK Valdres) var suveren med sin velkjente sorte VW boble.

VETERAN-SEIER: Even Frøshaug (NMK Trøgstad) vant Goldagsløpet 2017 – 24 år etter han vant det sist. Foto: Stian Ormestad.

Videre Goldagsløpet på Fuglehaugen, Lothepus som bilcrossdebutant på Bø, tidenes første Eliterace på Bjorli og Landskamp.no på Momarken.

Når det gjelder de mest sette videoene topper Landsfinalen for damer på Sigdal statistikken. Det tårevåte seiersintervjuet med Marte Marthinsen (NMK Larvik) er sett over 30.000 ganger:

MEST SETTE VIDEO: Det tårevåte seiersintervjuet med Marte Marthinsen (NMK Larvik) i Landsfinalen for damer 2017 er den aller mest sette Bilcross.no-videoen. Foto: Stian Ormestad.

Videre Landsfinalen for junior på Vendkvern, Landsfinalen på Momarken, og Sankthanscrossen på Sigdal, 1. runde i Bilcross.no-cup.

Når det gjelder bilder, har Goldagsløpet og de tre Landsfinalene engasjert mest.

Med så mange heftige løp, kan det være vanskelig å bestemme seg. Derfor er det åpent for å stemme på opptil fem favorittløp!

Sjekk flere videoer fra bilcross, bilder fra bilcross – og lik Bilcross.no på Facebook!

,