Bilcrosspraten: Det beste fra første sesong

Vi starter det nye året med det beste fra det forrige. Og vi fortsetter med noen spennende bonus-episoder, før den ordinære bilcrosspraten er i gang i 2024.

Les også: «Takk for at Bilcross.no finnes».

Mats er travelt opptatt med filmproduksjon og Stian er travelt opptatt med alt det han surrer med, og den ordinære Bilcrossprat-sesongen starter når bilcross-abstinensene blir for store til å ikke klare å ta en bilcrossprat.

Blir det som i fjor, skjer det nok i god tid før sesongstart. Det er bare å følge med her på Bilcross.no – plutselig skjer det noe.

Bilcrossprat-bonus

I mellomtiden kommer det noen spennende Bilcrossprat-episoder, blant annet denne «Best of sesong 1». Vi har også klare ett par episoder der nerdealarmen går:

«Bilsportboka 1982 spesial» tar utgangspunkt i den aller første utgaven der bilcrossreglementet er beskrevet. Det blir en dobbelt-episode, såpass bør det være…

Stian får med seg Petter Von Zernichow Olsen på å dukke ned og nerde i bilcrossreglementet fra start. Vi finner mye rart, når vi sammenlikner da med nå.

Dobbelt-episode med bilcross-nerding

«Bilcrosspraten – best of sesong 1» kommer torsdag 11. januar 2024, «Bilsportboka 1982 spesial» kommer i to deler på torsdagene 18. januar og 25. januar 2024.

Vi har også en prat med speaker-legenden «Stein gæærn» Stein Arne Fossheim på gang, den kommer nok også nå i løpet av vinterpausen.

Du ser Bilcrosspraten som vanlig på torsdagskveldene, og samme kveld er praten også ute som podcast:

Her finner du Bilcrossprat på Apple podcast, og her finner du den på Spotify.

BILCROSSPRATEN BEST OF SESONG 1: Det beste fra forrige sesong åpner denne sesongen klokka 19.00 torsdag kveld 11. januar 2024. Se praten i toppen av denne saken. Faksimile.

Abonner på Bilcross.no sin YouTube-kanal.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Les også: «Takk for at Bilcross.no finnes».

,