Bilcrosspraten: 2023-sesongen spesial

Vi er klare for å oppsummere sesongen, og det gjør vi med nisselue på hue, gløgg i koppen og julestemning i kroppen. Det skjer på bittebittelille julaften – vi er litt etter skjema, men praten kommer i 20-tiden på kvelden.

Sjekk: Bilcrosspraten har for lengst passert 100.000 avspillinger.

Som vanlig blir det en Bilcrossprat på torsdagskvelden, og dette blir den siste torsdagen før jul – og den aller siste bilcrosspraten i 2023.

Derfor oppsummerer vi året som snart er over, og vi kårer det aller meste fra sesongen som gikk. Abonner gjerne på YouTube, og eventet på Facebook finner du her.

Bilcrossprat til 100.000

Det har vært et artig år med Bilcrossprat, med over 100.000 avspillinger allerede tidligere i år. Det tok litt av kan du si, hvert fall i forhold til hva Mats og Stian så for seg da de prøvde å starte opp pent og pyntelig.

Men i beste bilcross-ånd ble det bare bånn gass fra første start, uansett hva planen egentlig var før start…

Hva neste år vil bringe på podcast-fronten, det er litt uvisst nå. Men noe blir det nok!

Sesongavslutning og julekos

Årets siste sending i vår aller første sesong blir på torsdag, bittebittelille julaften, med julenisselue på hue, gløgg i koppen, masse gjester, en hel haug med forskjellige kåringer og oppsummering av 2023-sesongen.

Du ser Bilcrosspraten som vanlig på torsdagskveldene, og samme kveld er praten også ute som podcast:

Her finner du Bilcrossprat på Apple podcast, og her finner du den på Spotify.

BILCROSSPRATEN: Episode 41, en bonusepisode som blir fryktelig lang og innholdsrik, er ute torsdag kveld 21. desember, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

Sjekk Bilcrosspraten – torsdager på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!