Påmelding til Bilcross.no Nyttårsrace 2024

Påmelding åpner etter kveldens Bilcrossprat torsdag 14. desember klokka 20.00. Les nøye hvordan du melder deg på, så du gjør det helt riktig.

Bilcrosspraten: Nyttårsrace spesial med Ormis og Bronken.

Bilcrosspraten har for lengst passert 100.000 avspillinger.

Bilcross.no Nyttårsrace 2024 kjøres den første lørdagen i det nye året, lørdag 6. januar 2024 – du ser det live på Bilcross.no sin YouTube-kanal.

Dette blir det fjerde løpet av dette slaget, mimre tilbake til de tre forrige her:

Slik melder du deg på Bilcross.no Nyttårsrace 2024:

  • Påmelding åpner klokka 20.00 torsdag 14. desember 2023, og den er åpen til det er fullt. All erfaring tilsier at det lønner seg å være kjapp på labben. Det er et begrenset deltakerantall på 60 + venteliste.
  • Send påmelding til jfbronken@hotmail.com og Bilcross.no@gmail.com. Det er viktig at du sender til begge mottakere i en og samme epost. Du bekrefter ved påmelding at du er klar for deltakelse lørdag 6. januar 2024 i tidsrommet klokka 15.50 til 21.00.
  • Det er er ingen startavgift, det er gratis både å delta og se på, men alle som setter pris på dette opplegget og Bilcross.no kan alltids være med på spleiselaget, Bilcross.no er annonse- og folkefinansiert: Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.
  • Påmelding må inneholde navn, nick, klubb, telefon og en begrunnelse for at du skal være med på moroa. Det kan være meritter og/eller roller du har i sporten vi er så glad i. Dette for at speakerne skal ha litt å snakke om.
  • Alle må lese kjøreregler for løpet. Alle plikter å sitte klare i god tid. I forkant må du ha lagt til hostene for løpet gull_gjengen og ormisracing som venn, slik at du kan inviteres med i lobbyen for løpet.
  • Startliste legges ut på Bilcross.no, og den fungerer som en bekreftelse på deltakelse for alle deltakerne som kommer med.
  • Det er ingen aldersgrense – alle kjører mot alle. Husk at alle deltakere under 18 år må sende med kontaktinfo på foresatte.
  • Send gjerne med et bilde av deg selv i gaming-stolen ved påmelding. Dette bildet vil vi bruke i redaksjonelle saker.

Du må gjerne ønske deg en bane ved påmelding, men det er ikke sikkert vi kan oppfylle ønsket. Vi fyller opp startlistene etter beste evne, og prøver å oppfylle alle ønsker.

Les mer om baner, tidsskjema og kjøreregler her. Husk at du må spille på en PlayStation-plattform for å kunne delta. Startlistene blir også lagt ut på Bilcross.no.

Alt sammen sendes live på Bilcross.nos YouTube-kanal – abonner for å få varsel hver gang noe nytt legges ut.

Avbud:

  • Det er viktig at du melder avbud så snart som mulig dersom du ikke kan bli med likevel. Det vil være helt avgjørende for en god gjennomføring av løpet.
  • Ved avbud sendes den på samme epost-adresser som ved påmelding: jfbronken@hotmail.com og Bilcross.no@gmail.com.

STARTNUMMER 1: Tittelforsvarer Henrik Tandberg Håkonsen (NMK Gardermoen) er allerede klar, med startnummer 1 etter seier i fjorårets Nyttårsrace. Foto: Privat.

Sjekk Bilcrosspraten – torsdager på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!