Bilcrosspraten: Nyttårsrace spesial

Bilcross.no Nyttårsrace kjøres den første lørdagen i det nye året, tradisjonen tro. Påmelding åpner etter kveldens Bilcrossprat, der Ormis og Bronken mimrer tilbake til tidligere løp, lader opp til det neste, forklarer litt om løpsopplegget – og vi røper hvilke baner som skal kjøres.

Bilcrosspraten har for lengst passert 100.000 avspillinger.

Sjekk også: Cupen er avgjort: Legenden vant etter tre seiere.

Bilcross.no Nyttårsrace ble kjørt første gang under korona-pandemien: I mangel på ekte bilcrossløp ble det kjørt et løp på TV-skjermen, som ble mer populært enn vi noen gang hadde sett for oss:

2023-oppgjøret hadde 5.000 visninger på løpsdagen, 10.000 visninger i løpet av løpshelga, og løpet runder snart 20.000 visninger totalt på YouTube alene.

Vi røper hvilke baner i Bilcrosspraten

Du kan følge løpet på Bilcross.no og på vår YouTube-kanal, abonner for å få varsler hver gang det skjer noe nytt der. Løpsdato blir lørdag 6. januar 2024. Første start for første kvalifiseringsløp går klokka 16.00, finalen går klokka 19.30.

Påmelding åpner i kveld, torsdag 14. desember klokka 20.00 – etter kveldens Bilcrossprat. Der røper vi også hvilke baner det skal kjøres på:

Det blir tre forskjellige kvalifisering-baner og en finale-bane, der alt skal avgjøres. Totalt fire forskjellige baner.

Førstemann til mølla – fra og med klokka 20.00

Du kan ønske deg bane for kvalifiseringsløp ved påmelding, så prøver vi å oppfylle ønskene så godt det lar seg gjøre. Som alltid er det førstemann til mølla med påmelding som gjelder, det er et begrenset deltakerantall. Mer info kommer her på Bilcross.no.

Bilcross.no bakkeløp-cup som nettopp er ferdigkjørt, kan kjøres fra alle plattformer. Dessverre er ikke det mulig når vi kjører Nyttårsrace. Det finnes det fortsatt ingen løsning for å mikse plattformer, så alle som er med må spille på PlayStation.

Årets løpsopplegg blir over samme lest som i fjor, men med en liten forandring – som vi forklarer i kveldens Bilcrossprat. Det blir også lagt ut her på Bilcross.no.

Heftige klipp fra Nyttårsrace-arkivet

Det er selvfølgelig helt gratis å delta, ingen startavgift. Kjøreregler, tidsskjema, info om påmelding og startlister vil du finne på Bilcross.no – etter kveldens Bilcrossprat – se og hør den på toppen av denne saken.

Vi anbefaler å se og høre denne praten, siden vi har funnet frem noen heftige klipp fra Nyttårsrace-arkivet.

Det har vært tre heftige oppgjør tidligere!

Ormis og Bronken i speakerbu(l)a

Denne Bilcrosspraten står Stian Ormestad og Jan Fredrik Bronken for, sistnevnte er sekretæriat under Nyttårsracet, og begge er speakere under løpet.

Samme tid som vi er live på YouTube er praten også ute som podcast: Her finner du Bilcrossprat på Apple podcast, og her finner du den på Spotify.

Støtte moroa? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

BILCROSSPRATEN: Episode 40 er ute klokka 19.00 torsdag 14. desember, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

Sjekk Bilcrosspraten – torsdager på Bilcross.no.

SETTER DU PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

,