Bilcrosspraten: En ny Leirhol

Du ska’kke vinne en Landsfinale, du og ‘a? Joa, kan vel det! Sånn kan det høres ut over familiemiddagene hjemme hos familien Leirhol. Nå er en ny Leirhol klar for bilcrossbanen – og som gjest hos oss.

Sjekk all Bilcrossprat på Bilcross.no.

Bilcrosspraten går, Stian og Mats slippes løs som vanlig klokka 19.00 på torsdagskvelden. Det er bare å benke seg da, eller høre og se den når du vil i etterkant.

Du ser og hører Bilcrosspraten aller først på YouTube, og i etterkant kan du høre den på din foretrukne podcast-spiller.

Helga som kommer og fremtiden til Bilcrosspraten

UKAS GJEST: Et nytt bilcross-blad Leirhol begynner med bilcross denne sesongen: Mia Leirhol (20) debuterer i NMKs Landsfinale for damer 2023. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

LITT AV EN BILCROSS-FAMILIE! Storebror Petter Leirhol har vunnet Juniorlandsfinale og Landsfinale to ganger – totalt tre Landsfinale-seiere på 10 år! Nå er lillesøster Mia klar for å ratte Leirhol-boble. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

ALLTID HØR PÅ KJENTFOLK: Kim Andre Teigen i NMK Kongsberg forklarer banen til Mia før hun skal ut på et treningspass onsdag forrige uke. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

ENGASJERT BILCROSSPAPPA: Pappa Frode Leirhol er heller ikke et ukjent navn i bilsporten, så langt der ifra. Nå følger han opp enda en etterfølger, som skal debutere i Damelandsfinalen. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

I GODT DRIV: Mia imponerte allerede på trening før første løp, har Leirhol-familien det i blodet? Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

– MORO! Det er helt tydelig at Mia har det gøy bak rattet på Leirhol-bobla, der det går i en pen liten sladd inn i svingen og hun får farta ut av svingen. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Vi snakker om helga som kommer og mye annet som popper opp underveis, og vi gleder oss veldig til å få en ny Leirhol på besøk – Mia Leirhol (NMK Valdres) som skal debutere i årets Damelandsfinale.

Helt på tampen av praten forteller vi om planen videre for Bilcrosspraten – der du som ser og/eller hører på dette surret vårt kan påvirke veien videre for denne bilcrossbablinga vår.

Støtte? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

BILCROSSPRATEN: Episode 15 er ute klokka 19.00 torsdag 11. mai, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

leser du og SETTER PRIS PÅ Bilcross.no?
VIL DU STØTTE ER Bilcross.no-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!