Se bilder fra 1. runde i Bilcross.no-cup på Kongsberg

SKIKKELIG BILCROSS: Bobleheltene Markus Andre Jacobsen (NMK Kongsberg) og Ole Henry Steinsholt (NMK Grenland) satser alt gjennom første sving, og eminent kjøring gjør at ingen står igjen tross grei platekontakt hele veien. Nydelig kjørt av begge to! Markus vant cupen sammenlagt som junior i fjor, og den superraske unggutten kjører i år åpen klasse. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Det bilcross-slåss som besatt på Kongsberg motorsenter, der de aller første poengene i Bilcross.no-cup 2023 skal deles ut.

Sjekk også: Bilcross.no-cup på to Landsfinale-baner.

Bilcross.no-cup er i gang, i år som før med 60.000 kroner totalt i premiepotten. Cupen starter denne helga på Kongsberg, fortsetter i med Sankthanscrossen på Sigdal, og finalen går med Mestermøte på Konsmo den første helga i september.

Noen bilder fra løpet (alle ser du på Bilcross.no sin Facebook-side):

Alle foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Alle bildene ser du på Bilcross.no sin Facebook-side.

leser du og SETTER PRIS PÅ Bilcross.no?
VIL DU STØTTE ER Bilcross.no-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

, ,