Bilcrosspraten: Gol spesial

Det blir Gol for alle penga – nesten. For aller først må vi se litt på startlister for sesongstarten til helga, for nå snakker vi bare ett par dager til sesongstart 2023!!!

Sjekk også: Bilcrosspraten – endelig en ekte podcast!

Bilcrosspraten har rundet et tosifret antall episoder med god margin, og vi har nå også kastet oss ut på alle pod-plattformer vi vet om – så nå har vi endelig blitt en ekte podcast du kan ha på øret.

Men vi slipper hver nye prat først på YouTube, i video, bilder og lyd – hver torsdag klokka 19.00, som vanlig. Deretter kommer Bilcrosspraten på pod-spilleren senere samme kveld, så snart YouTube-sendingen er ferdig.

Gol, Gol, og enda litt mere Gol

Denne torsdagen blir en Gol spesial: Fortid og fremtid, pluss en fantastisk fantasi-finale med seks av de aller råeste bilcrosserne fra NMK Gol – på Fuglehaugen.

Gjest er også fra NMK Gol, en superrask bilcrossjente som har litt av hvert å forsvare i den kommende bilcross-sesongen.

Men aller først: Sesongstart til helga!!! Hvem har vi lagt merke til på startlistene, mon tro?

Sesongstart i sør og vest

Sesongstarten skjer i regi av NMK Bergen og NMK Konsmo – begge steder er det Landsfinale-billetter å hente i både åpen- og juniorklasse.

I tillegg er det svære pengepremier å hente i Bergensracet.

Mer om begge løpene kommer på Bilcross.no.

Støtte? Bilcross.no-vippsen er 54 02 81.

BILCROSSPRATEN: Episode 12 er ute klokka 19.00 torsdag 20. april, se den i toppen av denne saken. Faksimile.

leser du og SETTER PRIS PÅ Bilcross.no?
VIL DU STØTTE ER Bilcross.no-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!

, ,