Snart dobbelt så mange påmeldt som i fjor: – Helt rått!

SPAR PÅ: Arrangørklubb-trioen er superklare for årets oppfølger til fjorårets nykommer, og det er også de aktive – som har meldt seg på i hundretall allerede halvannen måned før løp. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

I fjor var første oppgjør av sitt slag, og arrangørene satser på enda flere til start i årets oppfølger – det ser det ut som de klarer, med svært god margin.

Bakgrunn: Her gjelder det å poste påmeldingen kjapt!

Det er alltid spennende med nye løp, og spesielt spennende var det med langdistanseløpet Fra Namdal til Hell, der det kjøres bilcross gjennom tre dager på tre forskjellige baner.

I fjor var det tidenes første oppgjør av dette slaget, og nå nærmer det seg allerede dobbelt så mange påmeldte til årets oppgjør – og det halvannen måned før løpsdato.

Rekordmange påmeldt – allerede!

MYE KJØRING: Et tyvetalls juniorer er klare i skrivende stund, det er mer enn dobbelt så mange som i tidenes første Fra Namdal til Hell i fjor. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

– Ja, rekordpåmelding. Lover godt for en superfinale på VM-banen Hell, sier en superfornøyd Gisle Berre på vegne av arrangørklubbene NMK Namdal, NMK Verdal Levanger og NMK Hell.

Bilcross-sirkuset starter på Raabakken lengst nord i Trøndelag, fortsetter på Verdal motorsenter litt lenger sør, og avsluttes på VM-arenaen i rallycross Hell, eller Lånkebanen som vi i bilcrossen kjenner den som, rett utenfor Trondheim.

Det skal kjøres ti omganger på tre forskjellige baner, hele langhelga lang fra 19. mai til og med 21. mai 2023.

Norsk-svensk kamp

TIDENES FØRSTE VETERANLANDSFINALE-VINNER: Totto Hook vant Veteranlandsfinalen, da den ble arrangert for første gang i 2018. Nå er han klar for veteranklassen i Fra Namdal til Hell, samtidig som han skal være speaker gjennom hele langdistanseløpet. Arkivfoto.

Nytt av året er at det kommer en god kontingent med svensker over riksgrensen for å slåss i langdistanseløpet. Totto Hook, tidenes første Veteranlandsfinale-vinner i Norge, kommer for å både ratte og prate.

– Totto skal være speaker og kjøre veteranklasse, forteller Gisle Berre til Bilcross.no. Så trua på Totto har de, at han har allerede fått pris på forskudd for Årets speaker, det skjedde på klubbfesten nå i våres.

I skrivende stund runder vi hundre påmeldt, og av dem er foreløpig fem svensker. Påmeldingsfristen går ut 10. mai 2023, det er satt et tak på 150 deltakere.

Her finner du påmeldingenher finner du en til enhver tid oppdatert startliste, og her er tilleggsreglene for løpetLøpet har fått en egen nettside som du finner her (alle eksterne lenker).

Sjekk også: – Gratis startkontigent for nybygde biler.

Se tidenes første Fra Namdal til Hell:

BRUKER DU OG SETTER PRIS PÅ BILCROSS.NO?
VIL DU STØTTE ER BILCROSS.NO-VIPPSEN 54 02 81.

Leser du Bilcross.no? Da er du langt ifra alene!