Klar for Bilcross.no-cup-finale 2022? Siste sjekk med suverene Anne Skollerud #302

Ingen andre har klart det Anne Skollerud har klart i år: To strake seiere i begge cup-rundene før finaleløpet denne helga. Der er også målet å vinne – både løpet og cupen totalt.

Sjekk også: – Mestermøte på Konsmo er tilbake!

Cup er cup, heter det – og alt kan skje. Spesielt i bilcross. Der skal det godt gjøres å være på topp, hele veien. Men det har Anne Skollerud (NMK Hønefoss) klart denne sesongen, i Bilcross.no-cup 2022.

Hun vant først på Kongsberg, og så vant hun på Sigdal. Nå står Konsmo for tur, og målet er nok en gang seier.

Mye å kjempe om denne helga

KLAR FOR KONSMO: Anne Skollerud (NMK Hønefoss) har aldri kjørt på Konsmo-banen før, men er ganske så rolig likevel: – Det er heldigvis trening fredag kveld, så jeg kan bli litt kjent med banen før første start! Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Bilcross.no-cup-finalen på Konsmo er også Mestermøte i bilcross, et gammelt storløp som våker til liv igjen denne høsten. Det er mye å kjempe om i både cupen og mestermøtet, med store pengepremier i begge anledninger.

Allerede fredag kveld er det trening fra klokka 18.00 til 20.00, og første start går både lørdag og søndag klokka 10.00. Oppslagstavle for løpet er på appen Sportity med kode MM22.

Det skal kjøres fem omganger og mange finaler over to dager, som alltid i Bilcross.no-cup som hele veien består av todagersløp med vekt på det sosiale.

Følg med på snap-story

Mer om løpet finner du på arrangøren NMK Konsmo sine nettsider (ekstern lenke), og mer om Bilcross.no-cup finner du her.

Mer om Bilcross.no-cupen etter to av tre runder finner du her. Og stillingen før finaleløpet finner du her.

For bilder, film og resultater fra løpshelger, abonner gjerne på snap: bilcrossno.

VINNERBIL? Klarer Anne Skollerud (NMK Hønefoss) å stå igjen ubeseiret gjennom hele årets Bilcross.no-cup? Svaret får vi søndag ettermiddag 4. september 2022. Anne har tidligere vunnet Landsfinale for damer og har mange gromme plasseringer å se tilbake på. Foto: Stian Ormestad, Bilcross.no.

Sjekk bildene fra 2. runde i Bilcross.no-cup 2022.

Sjekk bildene fra 1. runde i Bilcross.no-cup 2022.

Bilcross.no-cup – cupreglement for 2022.

, , ,